Ασπα Μπακαλοπούλου, Η καρδιά παίζει παιχνίδια

14.02.2001
Η ζωή της Χριστίνας άλλαξε σε μία στιγμή. Έφυγε από το πατρικό της και ήρθε στην Αθήνα γεμάτη όνειρα και ελπίδες, ότι θα μπορούσε να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Ερωτεύτηκε παράφορα, πληγώθηκε και έγινε μητέρα. Αγάπησε κάποιον άλλο άνδρα και τον έχασε σε ... μία στιγμή.
"Είναι φορές που η θλίψη πετά τους γάντζους της στις σάρκες σου, τις τρώει με λύσσα και φτάνει στο μεδούλι της ύπαρξής σου. Τότε αρχίζει και ο αδιάκοπος αγώνας να σταθείς στα πόδια σου, να χαμογελάσεις, να γκρεμοτσακίσεις τη θλίψη απ' τους βράχους σου! Σε πονά και την πονάς. Δεν σε λυπάται, δεν τη λυπάσαι. Τη μισείς αυτή τη βασανιστική θλίψη που βαραίνει τους ώμους σου, σφαλνά τα βλέφαρά σου". (απόσπασμα από το βιβλίο).
Η ζωή της Χριστίνας άλλαξε σε μία στιγμή. Έφυγε από το πατρικό της και ήρθε στην Αθήνα γεμάτη όνειρα και ελπίδες, ότι θα μπορούσε να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Ερωτεύτηκε παράφορα, πληγώθηκε και έγινε μητέρα. Αγάπησε κάποιον άλλο άνδρα και τον έχασε σε ... μία στιγμή. Παρ' όλα αυτά δεν λύγισε, "μα συνέχισε να ζει υπερήφανη, κατάλευκος κύκνος σε μπλε καθάρια νερά".
"Η καρδιά παίζει παιχνίδια", μία ιστορία καθημερινή και τρυφερή που μπορεί να τύχει στον καθένα... γιατί η ζωή μας παίζει πολλά παιχνίδια και τα πιο συγκλονιστικά είναι αυτά της καρδιάς.

Εκδόσεις Νέα Σύνορα - Λιβάνη
Τίτλος: Η καρδιά παίζει παιχνίδια
Συγγραφέας: Ασπα Μπακαλοπούλου
Σελίδες: 218
Τιμή: 3.000
ISBN:960-14-0332-9