Περάστε τις κρύες βραδιές του χειμώνα σε μιά... Αυλή!

20.02.2001
Το εστιατόριο Αυλή σας προτείνει να περάσετε μια υπέροχη βραδιά, απολαμβάνοντας την ποικιλία των πιάτων του, τα οποία είναι εμπνευσμένα από παραδοσιακές ελληνικές συνταγές. Ο χώρος του εστιατορίου "Αυλή" σε κερδίζει αμέσως μόλις μπεις μέσα : Μεγάλος και ενιαίος, σε ροδακινί αποχρώσεις, με διάχυτο φωτισμό δημιουργεί μια ευχάριστη διάθεση.
Το εστιατόριο Αυλή σας προτείνει να περάσετε μια υπέροχη βραδιά, απολαμβάνοντας την ποικιλία των πιάτων του, τα οποία είναι εμπνευσμένα από παραδοσιακές ελληνικές συνταγές. Ο χώρος του εστιατορίου "Αυλή" σε κερδίζει αμέσως μόλις μπεις μέσα : Μεγάλος και ενιαίος, σε ροδακινί αποχρώσεις, με διάχυτο φωτισμό δημιουργεί μια ευχάριστη διάθεση. Ο κατάλογος των γεύσεων που προσφέρει η Αυλή περιέχει αρκετούς μεζέδες και ποικιλία από ελληνικά κύρια πιάτα, βασισμένα στο κρέας αλλά και τα θαλασσινά : Προτείνουμε το αρνάκι κλέφτικο, τον κρασάτο κόκορα και το κουνελάκι Σαλμί. Από θαλασσινά δε, συστήνουμε ανεπιφύλακτα καλαμάρι γεμιστό και σουπιές κρασάτες.
Εξίσου, μεγάλος και δελεαστικός είναι ο κατάλογος της "Αυλής" στα επιδόρπια, προκαλώντας σας να κλείσετε το γεύμα σας "γλυκά", με σουφλέ σοκολάτα, τιραμισού, πανακότα, σπιτικό παγωτό κ.α.
Το ψυχαγωγικό μέρος της βραδιάς αναλαμβάνει τις καθημερινές ο Χρ. Καλαμάρας με την κιθάρά του, ενώ τα Σαββατοκύριακα, το κέφι απογειώνεται με τη βοήθεια ζωντανής ορχήστρας.
Αυλή : Διεύθυνση : Γεννηματά 125 (πρώην Υμηττού) και Δαρδανελίων, Ανω Γλυφάδα Τηλέφωνο : 9602220
Ανοικτά κάθε βράδι από τις 8.30 μ.μ. εως τις 2.00 π.μ. Κυριακές μεσημέρι ανοικτά. Δευτέρα κλειστά. Τιμή κατ' άτομο : 4-5.000 (μαζί με χύμα κρασί).