Κινέζικες γεύσεις με την υπογραφή του Wonton

21.02.2001
Σε χώρους όμορφα φτιαγμένους και παραδοσιακά διακοσμημένους βρίσκονται τα Κινέζικα εστιατόρια "Wonton" στη Νέα Σμύρνη και τη Γλυφάδα. Το εσωτερικό περιβάλλον των εστιατορίων με τις καρέκλες, τα τραπέζια, τα κινεζικά διακοσμητικά και φωτιστικά καθώς και το εξωτερικό με τα εντυπωσιακά συντριβάνια και τα φυτά παραπέμπουν στην Κινέζικη παράδοση και προδιαθέτουν σε παραστάσεις της Απω Ανατολής.
Σε χώρους όμορφα φτιαγμένους και παραδοσιακά διακοσμημένους βρίσκονται τα Κινέζικα εστιατόρια "Wonton" στη Νέα Σμύρνη και τη Γλυφάδα. Το εσωτερικό περιβάλλον των εστιατορίων με τις καρέκλες, τα τραπέζια, τα κινεζικά διακοσμητικά και φωτιστικά καθώς και το εξωτερικό με τα εντυπωσιακά συντριβάνια και τα φυτά παραπέμπουν στην Κινέζικη παράδοση και προδιαθέτουν σε παραστάσεις της Απω Ανατολής. Το σέρβις των δύο καταστημάτων είναι πολύ γρήγορο και αποτελεσματικό και μας θυμίζει -και αυτό- κάτι από Ανατολή, καθώς γίνεται από Κινέζες και Κινέζους σερβιτόρους.
Η ποικιλία των πιάτων στα "Wonton" είναι τεράστια, καθώς στον κατάλογο του υπάρχουν 139 (!) είδη κινέζικων γεύσεων , 4 Πολυνησιακών, αλλά και 35 είδη Γιαπωνέζικου sushi. Ενδιαφέρουσα επιλογή για να ξεκινήσετε το γεύμα σας είναι τα spring rolls με σπανάκι και λαχανικά, το Ντάμπλινγκ ατμού με χοιρινό κιμά ή γαρίδες αλλά και το Σαο Μαϊ. Για το κυρίως πιάτο, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από μεγάλη γκάμα γεύσεων με έμφαση στα γλυκόξινα. Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε το κοτόπουλο με κάσιους, την πάπια με πορτοκάλι, ενώ εξίσου πολλές είναι οι επιλογές σας στο μοσχάρι, από τις οποίες ξεχωρίσαμε το Τσόπσούι και το μοσχάρι με κάρυ. Το γεύμα σας θα συνοδεύσουν Ελληνικά και ξένα κρασιά, καθώς και 7 διαφορετικά είδη μπύρας. Οσο για το κλείσιμο της βραδιάς, η λίστα των επιδορπίων περιλαμβάνει γλυκές γεύσεις από την Απω Ανατολή αλλά και παραδοσιακά γλυκά, που μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Ενδεικτικά προτείνουμε το Λίτσι, την τηγανητή μπανάνα, αλλά και τα κλασικά, προφιτερόλ και σουφλέ σοκολάτα.
Wonton: Διεύθυνση : Ελ. Βενιζέλου 57 Νέα Σμύρνη τηλέφωνο : 9316997
Λ. Ποσειδώνος 89 Αστέρια Γλυφάδας τηλέφωνο : 8943373-4
Ανοιχτά καθημερινά από τις 12.00 μ.μ. εώς 01.00 π.μ. Και Delivery .