Ιταλική κουζίνα στο"Marechiaro"

01.03.2001
Το ιταλικό εστιατόριο "Marechiaro" σας περιμένει κάθε βράδυ για να σας μυήσει στα μυστικά της κουζίνας της γείτονος χώρας. Πρόκειται για ένα πολυτελές ρεστοράν, με κοσμοπολίτικο περιβάλλον και ρομαντική διακόσμηση, που μας παραπέμπει στα μαγευτικά σοκάκια της Νάπολης. Η διακόσμηση του "Marechiaro" στηρίζεται στο παιχνίδισμα των χρωμάτων στους τοίχους αλλά και στους όμορφους πίνακες που στολίζουν το χώρο
Το ιταλικό εστιατόριο "Marechiaro" σας περιμένει κάθε βράδυ για να σας μυήσει στα μυστικά της κουζίνας της γείτονος χώρας. Πρόκειται για ένα πολυτελές ρεστοράν, με κοσμοπολίτικο περιβάλλον και ρομαντική διακόσμηση, που μας παραπέμπει στα μαγευτικά σοκάκια της Νάπολης. Η διακόσμηση του "Marechiaro" στηρίζεται στο παιχνίδισμα των χρωμάτων στους τοίχους αλλά και στους όμορφους πίνακες που στολίζουν το χώρο.
Ο κατάλογος του εστιατορίου περιλαμβάνει πολλά πιάτα, εμπνευσμένα από την ιταλική και μεσογειακή γαστρονομική παράδοση, τα οποία θα ικανοποιήσουν τους οπαδούς του καλού φαγητού και των φίνων γεύσεων. Οι σεφ του εστιατορίου δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να ευχαριστήσουν και τους πιό απαιτητικούς ουρανίσκους. Το "Marechiaro" προσφέρει για την αρχή του δείπνου, μπουφέ με γνήσια ιταλικά "αντιπάστι" (ορεκτικά). Στη συνέχεια, έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε από μιά μεγάλη λίστα κυρίως πιάτων που έχουν σαν βάση τους τα ζυμαρικά και τα θαλασσινά. Ενδεικτικά προτείνουμε το σπαγγέτι Primavera, τις πένες με κονιάκ και θαλασσινά, αλλά και την "τσιπούρα ιμπεριάλε", γεμιστή με σολομό και γαρίδες σε σάλτσα από αμύγδαλα. Τα επιδόρπια είναι εξίσου ενδιαφέροντα, όπως και τα κυρίως πιάτα. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία, αλλά τα highlights είναι το ατομικό κέικ σουφλέ και το τιραμισού. Το γεύμα σας θα συνοδεύσουν αυθεντικά ιταλικά αλλά και ελληνικά κρασιά μικρών παραγωγών.
"Μarechiaro" : Διεύθυνση: Ασκληπιού 1 Βούλα τηλέφωνο : 8991562
Ανοιχτά καθημερινά από τις 1.00 μ.μ. εώς τις 1.30 π.μ. Δεκτές κάρτες.