Καινούριο ντοκιμαντέρ για τους Rolling Stones

03.09.2012
Μαζί με τα γενέθλια του συγκροτήματος για τα 50 χρόνια ζωής στη μουσική, ο Μπρετ Μόργκεν ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στον κινηματογράφο κι άλλο ακυκλοφόρητο υλικό των Stones.

Επειδή δύο δεν είναι αρκετά, μετά το Gimme Shelter των Άλμπερτ και Ντέιβιντ Μέισλς (Albert and David Maysles) και Σάρλοτ Ζιριν (Charlotte Zwerin) και το Shine a light του Μάρτιν Σκορτσέζε (Martin Scorsese), έρχεται κι άλλο ντοκιμαντέρ για τους Rolling Stones που κλείνουν αισίως 50 χρόνια, είναι στο στούντιο για πρόβες και ανακοίνωσαν πως θα ξεκινήσουν τις επετειακές συναυλίες τους το Νοέμβριο.

Από το 1962 που ξεκίνησαν ως μπάντα είναι ακόμα ενεργοί μουσικοί άσχετα αν είχαν κάνει ένα διάλειμμα ύστερα από την απίστευτα επιτυχημένη περιοδεία τους A bigger Bang, η μπάντα επανενώνεται για να γιορτάσει μισό αιώνα ιστορίας και την κυκλοφορία του Crossfire Hurricane με σκηνοθέτη τον Μπρετ Μόργκεν (Brett Morgen).

Το συγκεκριμένο φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στην Αγγλία τον Οκτώβριο, θα περιέχει νέα ιστορικά, ακυκλοφόρητα ντοκουμέντα από τα πρώτα χρόνια των Stones αλλά και συνεντεύξεις(προφανώς) των Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger), Κιθ Ριτσαρντς (Keith Richards), Τσάρλι Γουάτς ( Charlie Watts), Ρονι Γουντ (Ronnie Wood) όπως επίσης και των προηγούμενων μελών του συγκροτήματος Μπιλ Γουάιμαν (Bill Wyman) και Μικ Τέιλορ (Mick Taylor).

«Δεν είναι ένα ακαδημαϊκό μάθημα ιστορίας. Η ταινία προσκαλεί το κοινό να ζήσει την εμπειρία του μυθικού ταξιδιού των Stones από τότε που ήταν αουτσαίντερς μέχρι το rock n roll βασίλειο.» ανέφερε ο Μόργκεν για το Crossfire Hurricane και περιμένουμε ανακοινώσεις για την έξοδο του στην Ελλάδα.

Κ.Π