Ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ στη θέση του Κερτ Κομπέιν!

12.12.2012
Τη θέση του Κερτ Κομπέιν (Kurt Cobain) θα πάρει ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ (Paul McCartney) για λογαριασμό φιλανθρωπικής συναυλίας στη Νέα Υόρκη.

Τη θέση του Κερτ Κομπέιν (Kurt Cobain) θα πάρει ο Πολ Μακάρτνεϊ (Paul McCartney) για λογαριασμό φιλανθρωπικής συναυλίας στη Νέα Υόρκη. Το πρώην σκαθάρι θα συμμετάσχει μαζί με τα δύο τρία μέλη των Nirvana στη συναυλία που γίνεται να για μαζευτούν χρήματα για τα θύματα από τον τυφώνα Sandy.

Από μια απλή συζήτηση στο τηλέφωνο προέκυψε μια συνεργασία πάνω στη σκηνή κι έτσι ο Πολ Μακάρτνεϊ θα βρεθεί να παίζει με τον ντράμερ, τον κιθαρίστα και τον μπασίστα των Nirvana που μαζί με τον Κομπέιν είχαν δημιουργήσει τους θρυλικούς Nirvana.

Τα 3 μέλη των Nirvana χάρηκαν πολύ που θα βρεθούν και πάλι στη σκηνή μαζί, πολύ περισσότερο που τους τιμά η παρουσία του Μακάρτνεϊ. Στη συγκεκριμένη συναυλία θα συμμετάσχουν και οι Rolling Stones μαζί με εκλεκτούς προσκεκλημένους. Για την ακρίβεια η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) και ο Μπρους Σπρίνγκστιν (Bruce Springsteen) θα εμφανιστούν μαζί με τους Rolling Stones στις συναυλίες για τα 50 χρόνια του ιστορικού συγκροτήματος.

Η 25χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσω Twitter τη συμμετοχή της στη συναυλία των Rolling Stones λέγοντας πόσο ενθουσιασμένη είναι που θα ανέβει στη σκηνή με τον Μικ Τζάγκερ(Mick Jagger).Οι Rolling Stones έχουν εμφανιστεί με πολλούς φίλους τους μέχρι σήμερα στις συναυλίες που έχουν διοργανώσει μέσα στο 2012.

Ο Σερ Πολ ετοιμάζει ένα νέο δίσκο αυτή την περίοδο που θα ακολουθήσει τη συλλογή που δημοσίευσε φέτος με τον τίτλο 'Kisses On The Bottom' και φέτος τα Χριστούγεννα ο τραγουδιστής διενεργεί μια καμπάνια για να σώσει τις γαλοπούλες από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για λογαριασμό της PETA (Πετα) που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ζώων.

Με σύνθημα “μην φάτε γαλοπούλα” και με το αντίστοιχο μπλουζάκι, ο Πολ Μακάρτνεϊ πρωταγωνιστεί στις αφίσες και το βίντεο που ανέβηκαν ήδη στο διαδίκτυο. Η διαφημιστική αφίσα προτρέπει τους ανθρώπους να γιορτάσουν χωρίς γαλοπούλα και να πουν "ναι" σε έναν τρόπο ζωής χωρίς κρέας.

Σ.Κ.