Σχεδίαζαν να δολοφονήσουν και να ευνουχίσουν τον Μπίμπερ!

13.12.2012
Ένας βαρυποινίτης κι εμμονικός με τον 18χρονο Καναδέζο περφόρμερ σκέφτηκε ένα αρρωστημένο σχέδιο δολοφονίας του σε συνεργασία με άλλους δύο φίλους του αλλά ευτυχώς μετάνιωσε τελευταία στιγμή.

Φθηνά τη γλίτωσε ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) από το οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας ενός φυλακισμένου ο οποίος είναι φανατικός φαν του και έχει τατουάζ στο πόδι του το πρόσωπο του τραγουδιστή. Όσο περιέργο κι αν μας φαίνεται αν σκεφτείς και την περίπτωση του Τζον Λένον (John Lennon), ένας θαυμαστής του ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο του.

Ο Ντάνα Μάρτιν (Dana Martin) είναι πίσω από της φυλακής τα σίδερα στο Νέο Μεξικό από το 2000,τότε που καταδικάστηκε δις ισόβια για τον βιασμό και τη δολοφονία ενός 15χρονου κοριτσιού και ο καινούριος του στόχος είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος από το προηγούμενο θύμα και τυχαίνει να είναι πασίγνωστος ποπ σταρ.

Σε συνεργασία με τον επίσης κατάδικο Μαρκ Στέικ (Mark Staake) σχεδίαζαν ν’ απαγάγουν, να σκοτώσουν στραγγαλίζοντας τον με μία γραβάτα και να ευνουχίσουν τον Μπίμπερ μετά τη συναυλία του στη Madison Square και για συνεργό θα είχαν τον ανιψιό του Στέικ, Τάνερ Ρουαν (Taner Ruane).

Όμως πριν την ολοκλήρωση της αποστολής τους ακυρώθηκαν όλα. Σύμφωνα με το KRQE, o Στέικ με τον Τάνερ θα ταξίδευαν αρχικά στο Βερμόντ και μετά στη Νέα Υόρκη για να μη χάσουν από τα μάτια τους τον Τζάστιν και τους σωματοφύλακες του το διάστημα που θα βρισκόταν στην πόλη πριν την εμφάνιση του.

Ενώ οι δυο τους είχαν αρχίσει να βάζουν σ εφαρμογή το σχέδιο, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, ο Μάρτιν τα είπε όλα στην αστυνομία και συνέλαβαν τους συνεργάτες του στο Βερμόντ και τη Νέα Υόρκη. Eίπαμε είμαστε haters αλλά μη φτάνουμε και σε υπερβολές...

Κ.Π