Το ασύλληπτο ποσό που κερδίζει η Αντέλ ημερησίως

08.02.2013
Η 25χρονη τραγουδίστρια μας ζάλισε με τα τόσα μηδενικά στις αμοιβές της και το μόνο σίγουρο είναι πως σε λίγο καιρό θα κερδίζει περισσότερα κι από τον Μπέκαμ.

Ακόμα κι αν ξεσπάσει η χειρότερη οικονομική κρίση στην Αγγλία, η Αντέλ (Adele)δεν πρόκειται να πεινάσει ποτέ. Η 25χρονη τραγουδίστρια η οποία κάνει πρόβες καθημερινά για την εμφάνιση της στην τελετή απονομής των Όσκαρ στις 23 Φεβρουαρίου, κερδίζει ασύλληπτα ποσά καθώς περνάει το 24ωρο της μπροστά στα μικρόφωνα και τις παιδικές κούνιες.

Σύμφωνα με τη Sun, 41.000 λίρες μπαίνουν στο χρηματοκιβώτιο της αβίαστα κι αβασάνιστα, την ημέρα ενώ το συνολικό ποσό της αμοιβής της είναι 15 εκατομμύρια λίρες. Από αυτά, τα 4.6 εκατομμύρια έρχονται από πνευματικά δικαιώματα και άλλες δραστηριότητες εκτός στούντιο και έχει σημειώσει μεγάλη αύξη στα κέρδη της σε σχέση με το 2011 που η αξία της ήταν στις 341.000 λίρες.

Η χρυσή αγγλική φωνή αυτή την περίοδο των ετοιμασιών για την οσκαρική εμφάνιση στο αφιέρωμα των 50 χρόνων του Μποντ, μένει στην πρώην βίλα του Σερ Πολ Μακ Κάρτνει (Sir Paul McCartney) στο Λος Άντζελες (της οποίας το νοίκι είναι 47.000 λίρες το μήνα) και βολτάρει με τον φίλο της Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams).

Απ’ ότι είπε ένας συνεργάτης της, είναι πολύ αγχωμένη για να βγουν όλα τέλεια και για τίτλο τέλους σημείωσε πέτυχε καινούριο ρεκόρ στο Itunes μαζεύοντας 25 δισεκατομμύρια downloads.

Κ.Π