Δες τον Μπίμπερ να... θηλάζει τη στρίπερ!

03.02.2014
Χωρίς φρένο η πορεία του Μπίμπερ στα πάρτυ και τις καταχρήσεις!

Ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) το παράκανε, είναι η πρώτη σκέψη όλων. Εκείνος πάλι θεωρεί πως απλά απολαμβάνει τη δόξα και τα λεφτά του. Το πού ακριβώς θα τον οδηγησει αυτή η τρελή πορεία, κανείς δεν το ξέρει. Ο ίδιος όμως δε φαίνεται να ενδιαφέρεται ούτε για τις μηνύσεις και τις καταχρήσεις, ουτε για τις καταγγελίες και τις προειδοποιήσεις.

Η τελευταία του έξοδος ήταν πιο καυτή από ποτέ! Ο 19χρονος, μαζί με το φίλο του Καλίλ Σαριφ (Khalil Sharieff) , βρέθηκαν σε πάρτι και πέρασαν περίφημα...

Στη φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου εδώ και δύο μέρες, το άταχτο 'μωρό' δαγκώνει τη θηλή της στρίπερ που χόρευε μπροστά στα μάτια του, παρέα με το φιλαράκι του που επίσης απολαμβάνει τη στιγμή. Δεν τους νοιάζουν ούτε τα φλας, ουτε οι κάμερες...

Οι φήμες μάλιστα κάνουν λόγο για μια μεγάλη σε ηλικία στρίπερ... στην ηλικία της μαμάς του. Τόσο πιο μεγάλη από τον ίδιο, "που τον έκανε να θέλει να θηλάσει", αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του TMZ.

Να σημειώσουμε ότι οι φανατικοί του θαυμαστές, γνωστοί και ως beliebers, αρνούνται να πιστέψουν ότι το γεγονός αληθεύει, δημοσιεύοντας σχόλια σχετικά με τη μη γνησιότητα της φωτογραφίας στο 'υποτιθέμενο' πάρτυ.

Προς το παρόν πάντως δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα εκ μέρους του νεαρού ποπ σταρ.

Δες τι εννοούμε, με ένα κλικ εδώ.

E.Σ.