Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση του Μπατακλάν στο Twitter: «Δεν υπάρχουν λόγια»

16.11.2015
Η διεύθυνση του Le Bataclan, του θεάτρου όπου έγινε η τελευταία κατοικία τουλάχιστον 89 ψυχών που πήγαν να ακούσουν την αγαπημένη τους μπάντα, τους Eagles of Death Metal, εξέδωσε τη δική της επίσημη δήλωση στον απόηχο της μεγάλης σφαγής, το βράδυ της Παρασκευής 13/11.

Η ανακοίνωση του venue αναρτήθηκε στο Twitter σήμερα.

Ξεκινάει με το «δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να περιγράψουν το μέγεθος της λύπης μας…. Και συνεχίζει «οι σκέψεις μας είναι στα θύματα, τους πληγωμένους και τους συγγενείς τους.»

Οι ιδιοκτήτες αναφέρουν ότι όποιος αναζητά τα πράγματά του από εκείνη τη νύχτα δεν θα μπορέσει ακόμα να τα πάρει γιατί η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες στον χώρο του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Διαβάστε την ανακοίνωση:




«Δεν υπάρχουν λόγια αρκετά να περιγράψουν το μέγεθος της λύπης μας. Οι σκέψεις μας είναι στα θύματα, τους πληγωμένους και τους συγγενείς τους. Για όποιον θέλει να μαζέψει τα πράγματά του, δυστυχώς οι αρχές συνεχίζουν να εργάζονται στον χώρο. Θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα είναι δυνατόν να συγκεντρωθείτε μπροστά στην αίθουσα. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη, μας συγκινεί βαθιά».

Μέσα στους καλλιτέχνες που έχουν αναρτήσει μηνύματα συμπαράστασης στα social media είναι οι: Taylor Swift, Pharrell Williams, Justin Bieber, Jared Leto, AC/DC, Sam Smith, Snoop Dogg, Justin Timberlake.