Αντώνης Βλοντάκης: Κάνει μακροβούτι στο... σανίδι!

03.02.2017
Άλλο ένα δύσκολο στοίχημα θα προσπαθήσει να κερδίσει ο γνωστός πρώην πολίστας και αντικείμενο του πόθου των γυναίκών. Είναι αυτό της υποκριτικής καθώς ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην θεατρική παράσταση Tres σε σκηνοθεσία Γιάννη Λασπιά που θα ανέβει στην Β' Σκηνή του Θεάτρου Αλμα.

Πρόκειται για ένα έργο που πρωτοανέβηκε στη Χιλη το 2005, έχει σε μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, βασκικά, πολωνικά, πορτογαλικά και ελληνικά) και έχει ανέβει σε σκηνές μεγάλων χωρών όπως οι Η.Π.Α., η Ιταλία, η Αργεντινή, η Ισπανία και άλλες.

Ο λόγος για τον Αντώνη Βλοντάκη που προετοιμάζεται με ένταση και ενθουσιασμό για την πρεμιέρα του που θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου και στο δύσκολο εγχείρημα θα έχει μαζί του τις Ιωάννα Σταυροπούλου, Δάφνη Μανούσου και Γεωργία Σιακαβάρα.

Ο γεννημένος στις Η.Π.Α. Αντώνης Βλοντάκης εκτός από εξαιρετική εμφάνιση έχει χρηστεί 200 φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδας στο πόλο. Εχει διατελέσει πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης και είναι αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος. Είναι παντρεμένος με το γνωστό φωτομοντέλο Κορίνα Στεργιάδου κι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Το 2014 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, Τρίχες, με πρωταγωνιστικό ρόλο ως ο μετρ Τζιοβάνι και το 2015 ως συμπαρουσιαστής της εκπομπής "Λόγω TiVis" με την Κατερίνα Καινούριου στον Alpha.