Σήμερα ο ελληνικός τελικός για τη Eurovision - Το copy-paste τρέιλερ και η ζώνη ασφαλείας [vds]

06.03.2017
Έφτασε η στιγμή που θα πρέπει να διαλέξουμε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στην φετινή Eurovision. Φέτος, η Demy θα παρουσιάσει 3 τραγούδια στον ελληνικό τελικό της Eurovision 2017, που θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας 6/3.

Τον ελληνικό τελικό της Eurovision 2017 θα παρουσιάσει ο Αντώνης Λουδάρος και η δημοσιογράφος Ελένη Μπουζάλα. Το κοινό θα δει τρία βιντεοκλίπ και θα ψηφίσει αυτό που του αρέσει να μας εκπροσωπήσει.

Για πρώτη φορά, μαζί με το κοινό, το τραγούδι θα επιλέξει κριτική επιτροπή από ελληνικές κοινότητες της Ομογένειας. Ειδικότερα, την ψήφο τους θα δώσουν εκπρόσωποι των κοινοτήτων από το Βέλγιο, τη Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Γερμανία, την Αρμενία, την Ιταλία, την Αυστραλία, την Αυστρία και την Ουκρανία. Η ποσόστωση στην ψήφο θα είναι 70% κοινό (μέσω televoting) και 30% κριτική επιτροπή.

Ωστόσο αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media μια σειρά τροχαίων παραβάσεων που υπάρχουν στο τρέιλερ, δεδομένης της συζήτησης που υπάρχει για τα τροχαία στη χώρα μας μετά και την τραγωδία της περασμένης Κυριακής με τη φονική Porsche. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι επικριτές του τρέιλερ, τόσο ο Αντώνης Λουδάρος όσο και η Demy δεν φορούν ζώνες ασφαλείας, ενώ η Έλενα Μπουζάλα δυναμώνει την ένταση στο ραδιοφώνου εντός του αστικού χώρου παραβιάζοντας τη σχετική διάταξη του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Δείτε το τρέιλερ