This is love - Αυτό είναι το κομμάτι της Demy που θα πάει Eurovision [vds]

07.03.2017
Σε μια αξιοπρεπή βραδιά, που κύλησε ήρεμα και αναμενόμενα, η ΕΡΤ παρουσίασε τα τρία τραγούδια της Demy, ένα εκ των οποίων θα στείλει φέτος η χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision, στο Κίεβο.

Οι παρουσιαστές της βραδιάς, Αντώνης Λουδάρος και Ελένη Μπουζαλά, τα πήγαν αρκετά καλά, αν και πρωτάρηδες στην παρουσίαση του ελληνικού τελικού της Eurovision.

Στην Demy ευχήθηκαν ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, η Mamma Mia Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο περσινός εκπρόσωπος της Ρωσίας Sergey Lazarev, o Ρώσος παραγωγός Φίλιπ Κιρκόροφ και πολλοί άλλοι μεταξύ των οποίων ο ίδιος ο πατέρας της Demy σε βίντεο!

Η αδερφή της Demy και στιχουργός δύο εκ των τριών κομματιών, Romy Papadea δυστυχώς ήταν άρρωστη και δεν βρέθηκε στο στούντιο.

Παρόντες στο πλατό της ΕΡΤ, ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος, ο χορογράφος Φωκάς Ευαγγελινός και φυσικά η Demy πολύ συγκινημένη.

Τα τρία βιντεοκλίπ που παρουσιάστηκαν ήταν τα:


Angels
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος.
Στίχοι: Romy Papadea.


This is love
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος.
Στίχοι: Romy Papadea & John Ballard.


When the morning comes around
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος.
Στίχοι: John Ballard.


Το τραγούδι ψήφισε και κριτική επιτροπή από ελληνικές κοινότητες της Ομογένειας. Ειδικότερα, την ψήφο τους έδωσαν εκπρόσωποι των κοινοτήτων από το Βέλγιο, τη Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Γερμανία, την Αρμενία, την Ιταλία, την Αυστραλία, την Αυστρία και την Ουκρανία. Η ποσόστωση στην ψήφο ήταν 70% κοινό (μέσω televoting) και 30% κριτική επιτροπή.

Το κομμάτι που ψηφίστηκε για να μας εκπροσωπήσει είναι το THIS IS LOVE: