Τζορτζ Μάικλ: Πού θα πάνε τα εκατομμύρια του νεκρού τραγουδιστή!

13.03.2017
Η κηδεία του μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα, όμως στη δημοσιότητα κυκλοφορούν στοιχεία από τη διαθήκη του ποπ σταρ, που άφησε την τελευταία του πνοή ξαφνικά τα περασμένα Χριστούγεννα, στα 53 του χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αφήσει την πολυτελή έπαυλή του Highgate στην 55χρονη αδερφή του, Melanie Panayiotou, η οποία λέγεται ότι έχει ήδη μετακομίσει στο 10 εκατομμυρίων λιρών σπίτι του τραγουδιστή. Πριν καν ακόμα γίνει η κηδεία του.

Η μεγαλύτερη αδερφή του Yioda, παίρνει ένα άλλο μεγάλο μέρος της περιουσίας, που υπολογίζεται στα 105 εκατομμύρια λίρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Sun» ο ποπ σταρ θα ταφεί δίπλα στην πολυαγαπημένη μητέρα του σε νεκροταφείο στο βόρειο Λονδίνο. Ο τάφος της Lesley Angold έχει καθαριστεί και διακοσμηθεί με νάρκισσους.

Η οικογένεια φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο η κηδεία του να γίνει είτε την Ημέρα της Μητέρας στις 26 Μαρτίου ή κοντά σε αυτή την ημερομηνία.

«Η Lesley ήταν όλος ο κόσμος του George Michael οπότε τώρα θα τους βάλουν μαζί. Η μέρα της μητέρας ήταν πάντα πολύ σημαντική για τον George Michael. Την αγαπούσε πολύ και περνούσε πολύ χρόνο στο νεκροταφείο όπου της μιλούσε» δήλωσε πηγή στην εφημερίδα.