Φεστιβάλ Ταυλανδέζικων Γεύσεων στο Intercontinental

18.05.2001
Tο μυστήριο, τον εξωτισμό, τη μαγεία και τις πικάντικες γεύσεις της Ταυλάνδης φιλοδοξεί να μας γνωρίσει το ξενοδοχείο Athenaum Intercontinental από τις 18-27 Μαϊου στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Pergola, το οποίο ειδικά για την περίπτωση ανοίγει τις πόρτες του και στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας.
Tο μυστήριο, τον εξωτισμό, τη μαγεία και τις πικάντικες γεύσεις της Ταυλάνδης φιλοδοξεί να μας γνωρίσει το ξενοδοχείο Athenaum Intercontinental από τις 18-27 Μαϊου στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Pergola, το οποίο ειδικά για την περίπτωση ανοίγει τις πόρτες του και στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας. Στη μοναδική ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου Ιntercontinental, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακές νοστιμιές της Ταυλανδέζικης κουζίνας, οι οποίες προετοιμάζονται από γνήσιους Ταυλανδέζους σεφ, οι οποίοι δημιουργούν αυθεντικά πιάτα με μυρωδικά, υλικά και άρωματα της μακρινής Ασιατικής χώρας.
Οι επιλογές στον μπουφέ περιλαμβάνουν γεύσεις όπως ''Tom Yom Kung'' δηλαδή πικάντικη σούπα με γαρίδες και μανιτάρια, την σαλάτα ''Papaya Pok Pok'' και μια από τις πιο δημοφιλείς γεύσεις της χώρας το πιάτο ''Kaeng ped Ped Yang'' δηλαδή πάπια με κόκκινο κάρυ, κοτόπουλο με πράσινο κάρυ, τηγανητό ρύζι και noodles.
Η πλήρης εικόνα της Ταυλάνδης θα συμπληρωθεί από την παρουσία δύο Ταυλανδέζων χορευτριών, οι οποίες ντυμένες με τα παραδοσιακά κουστούμια της χώρας, θα εκτελούν καθ'όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ παραδοσιακούς χορούς.
Ξενοδοχείο Athenaum Intercontinental : Λεωφ. Συγγρού 89-93
Τηλέφωνο : 9206655
Διάρκεια Φεστιβάλ : από 18 εως 27 Μαϊου καθημερινά από 7.30 έως τις 1.00
Τιμή κατ΄άτομο : 12.500 δρχ.