Πράσινες ... τιμές στη Fnac!

15.12.2005
Οι τιμές πολλών βιβλίων "πρασινίζουν" στη Fnac και γίνονται δελεαστικές για τους βιβλιοφάγους και όχι μόνο...

Οι τιμές πολλών βιβλίων "πρασινίζουν" στη Fnac και γίνονται δελεαστικές για τους βιβλιοφάγους και όχι μόνο...

Το σοφό βιβλίο της Σουμουτού
Βάσω Ψαράκη
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ

Θα μας διδάξουν, θα μας διασκεδάσουν, θα μας παιδέψουν, θα μας... μαγέψουν! Θα μας χαρίσουν τα μυστικά τους, θα μας αποκαλύψουν τις συνταγές τους, θα μας εμπιστευτούν τις εφευρέσεις τους, θα μας σκανδαλίσουν με τους συλλογισμούς τους, θα μας προσφέρουν τις συμβουλές τους, θα μας πάρουν μαζί τους στο παράξενο ταξίδι τους. Δώδεκα σοφές Μάγισσες και μια μαθητευόμενη που έζησαν στο πέτρινο κάστρο της Σουμουτού μας καλωσορίζουν στον υπέροχο κόσμο τους.

Tιμή εκδότη: 19,00€
Πράσινη τιμή Fnac: 17,10€

Μαζί
Άννα Γκαβάλντα
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΑ

Η Καμίγ, ο Φιλιμπέρ, ο Φρανκ, η Πωλέτ. Μία νεαρή απεγνωσμένη γυναίκα, ένας ιδιόρρυθμος τραυλός αριστοκράτης, ένας εγωιστής αγροίκος μάγειρας, μια ξεροκέφαλη γρια και η αναπάντεχη συνάντηση που θα τους βγάλει από το αδιέξοδο, χαρίζοντάς τους την οικογένεια που πάντα αναζητούσαν. 600.000 πωλήσεις στην Ευρώπη, 49 συνεχόμενες εβδομάδες στον κατάλογο των best-seller της Fnac.

Τιμή εκδότη: 23,50€
Πράσινη τιμή Fnac: 21,15€

Η μέθοδος της Ορλεάνης
Ευγενία Φακίνου
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ

Το παραμύθι της δυστυχισμένης βασιλοπούλας που εναγωνίως περιμένει τη δική της λύτρωση. Η ιστορία ενός κοριτσιού που ωριμάζει μεγαλώνοντας έγκλειστο σε ένα προστατευμένο γυναικοκρατούμενο περιβάλλον στις αρχές του 20ου αιώνα. Σαν μιαν άλλη Ωραία Κοιμωμένη περιμένει το σωτήριο φιλί του πρίγκιπά της, πρέπει όμως προηγουμένως να ξεπεράσει τις φοβίες της. Ο παιδικός της φίλος Αντρέας είναι ο άνθρωπος που αναζητεί, ωστόσο η σχέση τους θα περάσει μέσα από σαράντα κύματα: ο σκληρός πατέρας, οι δίδυμες θείες, η στοργική τροφός, ο πιστός αγαπημένος, ένας καταναγκαστικός γάμος, οι θάνατοι των οικείων προσώπων, η απώλεια της αληθινής αγάπης, η τρομαγμένη Αρέθα που αρνείται να πάρει τη ζωή στα χέρια της, στοιχειωμένη από τα φαντάσματα του παρελθόντος. Ένα τρυφερό παραμύθι για τους μεγάλους που θα μείνουν για πάντα παιδιά.

Τιμή εκδότη: 18,00€
Πράσινη τιμή Fnac: 16,20€

Ο κλειστός κύκλος
Τζόναθαν Κόου
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΟΛΙΣ

Είκοσι χρόνια μετά είναι όλοι τους εδώ. Οι έφηβοι ήρωες της «Λέσχης των Τιποτένιων», σαραντάρηδες πια, συναντιούνται ξανά στη Βρετανία του Τόνι Μπλερ, της πολυπολιτισμικότητας και της οικονομικής ανάπτυξης. Εύστοχος, αιχμηρός, φλεγματικός, ο Τζόναθαν Κόου αγκαλιάζει τους χαρακτήρες του με ανθρωπιά και στήνει με μαεστρία τις ερωτικές ιστορίες τους, τις ανασφάλειες, τα πάθη, τις απογοητεύσεις τους με φόντο την πορεία της βρετανικής κοινωνίας στην αυγή της νέας χιλιετίας.
τιμή εκδότη 20,00€
πράσινη τιμή Fnac 18,00€

Όλο σοκολάτα
Στέλιος Παρλιάρας
ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ

Όπως και να την προτιμάτε, γλυκιά, πικρή, μαύρη, λευκή, γεμιστή με αμύγδαλο, με φουντούκι, κρέμα ή λικέρ, εκείνη δε θα σας απογοητεύσει ποτέ. Στο διάβα των αιώνων απέκτησε φίλους πιστούς και ο Στέλιος Παρλιάρος είναι αναμφίβολα ένας από αυτούς. Ο διάσημος chef pâtissier μοιράζεται μαζί μας τις γνώσεις, την πρακτική εμπειρία, το πάθος του για τη σοκολάτα. Και μας αποκαλύπτει τη «μαύρη μαγεία» της.

Τιμή εκδότη: 48,00€
Πράσινη τιμή Fnac: 43,20€

Ο μικρός Νικόλας σε νέες περιπέτειες
Ρενέ Γκοσινί - Ζαν Ζακ Σανπέ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
Ο μικρός Νικόλας επιστρέφει, βάζοντας μικρούς και μεγάλους σε νέες περιπέτειες! Δαιμόνιος, ασυγκράτητος, πανέξυπνος, διασκεδαστικός, ο εξάχρονος Νικόλας αφηγείται σε πρώτο πρόσωπο και σχεδόν... χωρίς αναπνοή όσα διαδραματίζονται γύρω του: στο σχολείο, στο σπίτι, στην παρέα, στη γειτονιά. Σχολιάζει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο τον κόσμο των ενηλίκων, πρωταγωνιστεί με το χαρακτηριστικό χιούμορ του στον τρυφερό κόσμο των παιδιών.

Τιμή εκδότη: 24,95€
Πράσινη τιμή Fnac: 22,45€