''Die drei Konige'' για γνήσια γερμανική κουζίνα

13.06.2001
Ενα μαγαζί που φέρνει καθημερινά το άρωμα και τις γεύσεις της Γερμανίας στην Κηφισιά αποτελεί τη σημερινή πρόταση για βραδινή έξοδο. Πρόκειται για το beer-restaurant ''Die drei Konige'', το οποίο αναδύει, από τα πιάτα έως την ατμόσφαιρα, μυρωδιές και χρώματα γερμανικού περιβάλοντος.
Ενα μαγαζί που φέρνει καθημερινά το άρωμα και τις γεύσεις της Γερμανίας στην Κηφισιά αποτελεί τη σημερινή πρόταση για βραδινή έξοδο. Πρόκειται για το beer-restaurant ''Die drei Konige'', το οποίο αναδύει, από τα πιάτα έως την ατμόσφαιρα, μυρωδιές και χρώματα γερμανικού περιβάλοντος. Και πως θα μπορούσε να μην το κάνει άλλωστε, αφού οι ιδιοκτήτες του είναι μια οικογένεια Γερμανών, οι οποίοι αποφάσισαν πριν από χρόνια να εγκατασταθούν στη χώρα μας και έβαλαν ως στόχο να κάνουν τους Ελληνες κοινωνούς της γερμανικής γαστρονομίας. Ο εσωτερικός χώρος θυμίζει αυθεντική γερμανική μπιραρία, με το ξύλο, τα βαρέλια της μπύρας και γνήσια αντικείμενα από τη χώρα του... λουκάνικου, να δεσπόζουν στο μαγαζί. Τώρα το καλοκαίρι, βέβαια, οι ιδιοκτήτες του καταστήματος υποδέχονται τους θαμώνες στο δροσερό κήπο με τα δέντρα και τον απαλό φωτισμό.
Ο κατάλογος του ''Die Drei Konige'' έχει ως σημείο αναφοράς τη γερμανική γαστρονομική παράδοση καθώς περιλαμβάνει όλα αυτά που θα βρίσκαμε σε ένα τυπικό γερμανικό σπίτι με το μεράκι και τη μαεστρία του σεφ. Θα αρχίσετε, λοιπόν, το γεύμα σας με ποικιλίες, με πιάτα με γνήσια γερμανικά λουκάνικα, αλλά και διάφορες σαλάτες με σπεσιαλιτέ την πατατοσαλάτα. Στη συνέχεια, τα κύρια πιάτα, τα οποία έχουν ως βάση τους το κρέας, θα σας εκπλήξουν με τη νοστιμιά τους. Δοκιμάσαμε το σνίτσελ ''Die drei Konige'', τα διάφορα φιλέτα, που συνοδεύονται από φρέσκα λαχανικά, αλλά και το παραδοσιακό χοιρινό κότσι.
Το δείπνο μας έκλεισε γευστικότατα με μια αυθεντική γερμανική μηλόπιτα με σαντιγί και παγωτό, ενώ καθ' όλη τη διαρκεια του φαγητού μας απολαύσαμε τη δροσιά των διάφορων ετικετών μπύρας, που προσφέρει το μαγαζί.
''Die drei Konige'' : 25ης Μαρτίου 28 Ροδόπολη, Κηφισιά
Τηλέφωνο : 8150915
Τιμή κατ' άτομο : 6-7.000