Monsieur minimal: Παραμυθένιες αλχημείες

13.05.2010
Το καρουζέλ μπαίνει σε λειτουργία, τα πολύχρωμα φώτα ανάβουν, όλα γύρω αποπνέουν ρομαντισμό και όση αθωότητα έχει χαθεί, επιστρέφει δριμύτερη. Ξαφνικά αρχίζουν και ακούγονται μουσικές βγαλμένες από γλυκά και σοκολάτες και γεμίζουμε χαμόγελα. Υπεύθυνος για όλο αυτό είναι ο Monsieur minimal που τριγυρνάει με την κιθάρα του κι έχει βάλει σκοπό να κάνει τη ζωή μας παραμύθι. Μια φορά κι έναν καιρό ήταν?

Το καρουζέλ μπαίνει σε λειτουργία, τα πολύχρωμα φώτα ανάβουν, όλα γύρω αποπνέουν ρομαντισμό και όση αθωότητα έχει χαθεί, επιστρέφει δριμύτερη. Ξαφνικά αρχίζουν και ακούγονται μουσικές βγαλμένες από γλυκά και σοκολάτες και γεμίζουμε χαμόγελα. Υπεύθυνος για όλο αυτό είναι ο Monsieur minimal που τριγυρνάει με την κιθάρα του κι έχει βάλει σκοπό να κάνει τη ζωή μας παραμύθι. Μια φορά κι έναν καιρό ήταν..


*Ψάξε, ψάξε και θα τον βρεις:

-Συμμετέχει στο μουσικό ντοκιμαντέρ του Vincent Moon "A temporary Area Athens" που θα έρθει στις επόμενες Νύχτες πρεμιέρας.

-To κομμάτι του "Smile"ακούγεται στο διαφημιστικό της μεγαλύτερης διατροφικής αλυσίδας Safeway σε Αμερική και Καναδά και σ' ένα διαφημιστικό της Citroen Hellas.

-To καινούριο του cd "Πάστα Φλώρα" κυκλοφορεί από τη The Sound of Everything

-21 /5 pre release party στην Παστα Φλώρα, Θεσσαλονίκη

-22 /5στο Block33 , Θεσσαλονίκη

-29/5 στο Fnac, Μοναστηράκι

-31/5 Athens voice party, Τεχνόπολις-Γκάζι

Κική Παπαδοπούλου