Η Κυόκο βολτάρει στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone

19.11.2014
H μουσικοθεατρική παιδική παράσταση «Η Κυόκο στο Κέντρο της Γης» παίζεται από το φθινόπωρο στη σκηνή του κινηματογράφου «Δαναός» κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους φίλους μικρούς και μεγάλους.

Το αγαπημένο concept βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone φιλοξενεί την «Κυόκο», την παρέα της από το Μπρούκλιν και τους φίλους της στην Αθήνα την Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου στις 18.00, σε μια συζήτηση-παρουσίαση του θεατρικού έργου.

Το θεατρικό έργο της Νάντιας Δρακούλα εγείρει ερωτήματα σχετικά με το διάλογο που ανοίγει η τέχνη με τα παιδιά και το κατά πόσο το χιούμορ, η αλληγορία, η μουσική και οι «ενήλικες» αναφορές μας επιτρέπουν να μοιραστούμε την απόλαυση της τέχνης και την ερμηνεία των καθημερινών πραγμάτων συνυπάρχοντας ως κοινό, μικροί και μεγάλοι.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν φίλοι από τον ευρύτερο χώρο του πολιτισμού, για να διαβάσουν αγαπημένα αποσπάσματα από το έργο και να μοιραστούν τις σκέψεις τους με το κοινό και τους συντελεστές.

Ανάμεσα τους η Κασσιανή Μπένου (γραφείο επικοινωνίας ΕΜΣΤ & ιδρυτικό μέλος του Διαζώματος), η Μίνα Δακτυλίδου (μουσείο Βορρέ/εκπαιδευτικά προγράμματα), ο Παναγιώτης Βλάχος (σύμβουλος επικοινωνίας και στρατηγικής), ο Νέστορας Κοψιδάς (ηθοποιός) και οι συντελεστές της παράστασης, Ιάκωβος Παυλόπουλος (μουσικοσυνθέτης), Έλενα Φορνάρο (μουσικός-ερμηνεύτρια), Βίκυ Τσίρου (ηθοποιός), Βασίλης Παναγιωτίδης (ηθοποιός-τραγουδοποιός) και η Αγγέλα Δρακούλα (αρχιτέκτονας-σκηνογράφος της παράστασης).

Τη συζήτηση θα συντονίσει η συγγραφέας του έργου Νάντια Δρακούλα.

Info
Που:Free Thinking Zone, Concept βιβλιοπωλείο, Σκουφά 64 και Γριβαίων

Πότε: Πέμπτη 27 Νοεμβρίου

Ώρα έναρξης: 18.00

Τηλ 210 3617461

F: Free Thinking Zone
T: @freethinkinzone
Youtube: Free Thinking Zone(official)

Είσοδος ελεύθερη