Οι άρχοντες των δαχτυλιδιών ενισχύουν τα Παιδικά Χωριά SOS

19.11.2014
Μια πολύ όμορφη προσπάθεια για την ενίσχυση των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS θα λάβει χώρα την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στην παράσταση «Οι άρχοντες των δαχτυλιδιών: Οι μικροί αλλάζουν τον κόσμο» στο θέατρο Ορφέας (Πρώην Χατζηχρήστου).

Αφήνοντας στο ταμείο του θεάτρου τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως όσπρια, δημητριακά, λάδι, μέλι, αλεύρι, κακάο, κονσέρβες, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, χυμούς κ.α, εξασφαλίζεται έκπτωση 50% για κάθε εισιτήριο την συγκεκριμένη μέρα είτε στην πρωινή παράσταση (11:00 πμ) είτε στην μεσημεριανή (15:00 μ.μ).

Να σημειωθεί πως την χειμερινή σεζόν 2013-2014 μέρος των εσόδων από την παράσταση «Που ΄ν΄το δαχτυλίδι» δόθηκαν στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΥ.

Φέτος ο στόχος των υπευθύνων είναι να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα τρόφιμα γίνεται για τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS! Την ίδια ημέρα παιδιά από τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS θα παρακολουθήσουν την παράστασή μας γεμίζοντας το θέατρο Ορφέας χαμόγελα!!

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Πρόκειται για μια φαντασμαγορική παράσταση με μηνύματα για τα παιδιά σχετικά με την φιλία, την ομαδικότητα, την οικολογία, την αποδοχή της διαφορετικότητας, την ανιδιοτελή προσφορά και την σημασία της αυτοθυσίας. Δέκα ταλαντούχοι ηθοποιοί συνδυάζονται αρμονικά με τα έξυπνα σκηνικά, τα ευρηματικά κοστούμια και την τεχνολογία, καθώς χρησιμοποιείται projecting.. Η παράσταση είναι κατάλληλη για παιδιά ηλικίας από 5 έως….105 ετών, για όσους μπορούν ακόμα να νιώθουν παιδιά, για όσους δεν έχασαν ποτέ την αθωότητά τους, για όσους δεν σταμάτησαν ποτέ να τολμούν, να ονειρεύονται, να αγαπούν, να χαμογελούν και να αλλάζουν τον κόσμο.

YΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ

Ο Φέρυ, ένα μικρό αγόρι, αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας μια δύσκολη αποστολή, την καταστροφή ενός δαχτυλιδιού που κρύβει μέσα του άπλετη κακία και απληστία. Η αγνή του καρδιά του δείχνει το δρόμο και παρέα με πολλούς και διαφορετικούς συντρόφους κατορθώνει να εξαφανίσει το κακό από τον κόσμο. Ο δρόμος που θα διασχίσει η συντροφιά των μικρών ηρώων θα είναι σκοτεινός, γεμάτος παγίδες και δύσβατος. Με δυνατά όπλα όμως τη φιλία, την αγάπη και την πίστη, θα νικήσουν και θα μάθουν τι αξίζει αληθινά στη ζωή.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Κείμενο-θεατρική διασκευή: Κλεοπάτρα Εμμανουήλ,

Σκηνοθεσία - σύνθεση μουσικής: Δημήτρης Παναρετάκης

Σκηνικά: Kώστας Ζωγραφόπουλος

Φωτισμοί: Παναγιώτης Μανούσης

Κοστούμια: Ευδοκία Βεροπούλου

Χορογραφίες: Πάνος Αθανασόπουλος

Φωτογραφίες: Γ. Μαρινάκης/ Πηνελόπη Κ.

Mixage: Ανδρέας Ευριπίδου

ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος, Πέτρος Γρύλλος, Ιωάννα Δαρμή, Κλεοπάτρα Εμμανουήλ, Αλέξανδρος Ζαχαρέας, Θάνος Καψοράχης, Χρήστος Μπαλτάς, Βάσια Μπάντιου, Ελισάβετ Μπούρα, Φιλίνη Παναγιωτοπούλου, Μαρία Στάβαρη

ΙΝFO:

Παραστάσεις: Κάθε Σάββατο 15:00, Κάθε Kυριακή 11:00 &15:00

Καθημερινές πρωινά για σχολεία, συλλόγους και δήμους

Τιμές εισιτηρίων: 12 € γενική είσοδος/ 6 € για groups σχολείων

Περισσότερο υλικό στη σελίδα μας στο FACEBOOK : «Οι άρχοντες των δαχτυλιδιών – οι

μικροί αλλάζουν τον κόσμο

ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΦΕΑΣ: Πανεπιστημίου 38 , Αθήνα - πλησίον μετρό Πανεπιστήμιο

Για οργανωμένες παραστάσεις απευθυνθείτε στα τηλέφωνα:

2106393335, 2103604618, 6932249115, 6932332305