Μην Εμπιστεύεσαι Κανέναν

19.04.2012
Σωστή χρήση της εκκρεμότητας στη δράση σε ένα χιτσκοκικών προδιαγραφών μυστήριο σε εξωτικό φόντο, που όμως αθετεί τις αρχικές του υποσχέσεις όσο το σενάριο παραχωρείται σε εξωφρενικές αναληθοφάνειες.

Υποσχέσεις χιτσκοκικού μυστηρίου επιφυλάσσει το πρώτο ημίωρο τούτης της «εξωτικής» περιπέτειας, καθώς παρακολουθούμε έναν νεαρό χρηματιστή, σε διακοπές με τους γονείς και τον αδελφό του στην Ισπανία, να διαπιστώνει, μετά από μια σύντομη απουσία του, πως όλοι τους έχουν στο μεταξύ απαχθεί από αγνώστους και πως ο πατέρας του είναι στην πραγματικότητα πράκτορας της CIA.

Επιδέξιο το παιχνίδι του σκηνοθέτη με το άγνωστο, αγωνιώδεις και οι πρώτες σκηνές των καταδιώξεων σε φυσικούς χώρους, αφ' όταν ο ήρωας αντιλαμβάνεται την προδοσία του μπαμπά του από τους ίδιους τους συνεργάτες του στην υπηρεσία.

Χάος, ωστόσο, ξεσπά στο δεύτερο μισό, με τη Μοσάντ να εισάγεται στον ήδη πολυπληθή χορό των κατασκόπων, τον ήρωα να ανακαλύπτει, εν μέσω τρελών κυνηγητών σε δρόμους και σκεπές, πως ο πατέρας του ήταν δίγαμος, και τη δράση να παραλογίζεται ανεξέλεγκτα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ