"RED: Πράκτορες Παροπλισμένοι Αλλά Πάντα Επικίνδυνοι" εν δράσει και σε μεγάλα κέφια [vds]

07.09.2015
Μία περιπέτεια, η οποία εκτός από πολλή δράση υπόσχεται ακόμα περισσότερο γέλιο, προβάλλεται απόψε από το Star με το καστ -Μπρους Γουίλις, Μόργκαν Φρίμαν, Τζον Μάλκοβιτς κι η λατρεμένη Έλεν Μίρεν- να είναι σε μεγάλα κέφια.
«Ο Φρανκ Μόουζις είναι ένας μοναχικός συνταξιούχος πράκτορας της CIA που βαριέται τη ζωή του και θέλει να της προσθέσει λίγο αλατοπίπερο. Βέβαια, το τελευταίο πράγμα που αναζητά για να ξεδώσει είναι ορδές φανατικών δολοφόνων στο κατόπι του για κάποιο αμάρτημα του παρελθόντος. Τώρα πρέπει να συγκεντρώσει ξανά την παλιοπαρέα, καθένας από τους οποίους είναι Π.Α.Π.Ε.: Παροπλισμένος Αλλά Πολύ Επικίνδυνος».
Ο Μόργκαν Φρίμαν, ο Τζον Μάλκοβιτς και η Ελεν Μίρεν είναι απολαυστικοί ως πρώην κατακάθια και φυσικά στέκονται στο ύψος των προσδοκιών προκειμένου να επιβιώσουν. Οπως αναμένεται, αποκαλύπτουν τα νήματα που συνδέουν τις τελείες -όχι βέβαια πριν το μαντέψει και ο ίδιος ο θεατής.
Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο cult -πιο σκοτεινό- κόμικ των Ουόρεν Έλις και Κάλι Χάμνερ, το 2013 ακολούθησε το σίκουελ RED 2, ενώ μία ακόμα συνέχεια βρίσκεται στα σκαριά.
Όσους έβλεπαν «Ζήνα» και “Nip Tuck” τους περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη αφού στην ταινία παίζουν ο Καρλ Ούρμπαν που υποδυόταν τον «Καίσαρα» κι ο Τζούλιαν ΜακΜάχον που υποδυόταν τον «Δρ. Κρίστιαν Τρόι» αντίστοιχα.
Κανάλι: Star
Ημέρα προβολής: Δευτέρα
Ώρα προβολής: 22:10
Διάρκεια: 101 λεπτά
Ηθοποιοί: Μπρους Γουίλις, Μόργκαν Φρίμαν, Τζον Μάλκοβιτς, Έλεν Μίρεν, Καρλ Ούρμπαν, Μαίρη Λουίζ Πάρκερ, Ρίτσαρντ Ντρέιφους, Έρνεστ Μποργκνίν