"Joy it’s inside you" - Ανακάλυψέ τη σήμερα [vds]

07.12.2014
Κυριακή μεσημεράκι και τι καλύτερος τρόπος να χαλαρώσει κανείς βλέποντας Joy κι αναζητώντας τη χαρά μέσα του, όπως μας προτρέπει ο τίτλος τη εκπομπής που προβάλλεται φέτος κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 14.50 από τη συχνότητα του Mega.

«Το Joy είναι η θετική πλευρά της ζωής! Είναι ένας ολόκληρος κόσμος γεμάτος από μόδα, ομορφιά, συμβουλές, γεύσεις, κουβέντες, έρωτες, σχέσεις, μουσικές, εξόδους, προσωπικές ιστορίες, ενδιαφέρουσες αφηγήσεις, ταινίες, διατροφή, γυμναστική, ταξίδια δημιουργικές ιδέες… Είναι ένας κόσμος γεμάτος από ανθρώπους που έχουν κάτι να πουν, τρυφερές στιγμές, αγάπη για τα ζώα, και παιδικά χαμόγελα. Το Joy είναι αυτός ο υπέροχος κόσμος που βρίσκεται μέσα σου. Είσαι εσύ, όταν αποφασίζεις να δεις τα πράγματα αλλιώς», μας λένε οι συντελεστές της εκπομπής, κλείνοντάς μας το μάτι και προτρέποντάς μας να τους ακολουθήσουμε.

Σήμερα Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, ο Φώτης Βαλλάτος συζητά με τον Απόστολο Γκλέτσο, ενώ η Ζωή Λάσκαρη μιλά στην κάμερα της εκπομπής.

Για τις μεσημεριανές λιγούρες, ο Διονύσης Αλέρτας μας ετοιμάζει μους σοκολάτα με καραμελωμένα αμύγδαλα και κάστανα, ενώ ο Ορέστης Ανδρεαδάκης προτείνει την ταινία της εβδομάδας.

Ο Δημήτρης Πέππας μιλά για τη διατροφή των παιδιών την περίοδο των εορτών μιας και πάντα μικροί, αλλά και μεγάλοι ξεφεύγουμε -θέλοντας και μη- από τον έλεγχο, Pets astrology από την Ίριδα Καλφοπούλου, ενώ τέλος, θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε συμβουλές για Καλό Ύπνο –άκρως απαραίτητο για να ακολουθήσει μία δημιουργική επόμενη ημέρα από τη Home Expert.

Κανάλι: Mega
Ημέρα προβολής: Κυριακή
Ώρα προβολής: 14.50