«Στα ίχνη του φυγά» - Η ανελέητη καταδίωξη ξεκινά για ακόμα μία φορά [vds]

21.06.2015
Στη συνέχεια της έξοχης περιπέτειας «Ο Φυγάς», ο δραπέτης είναι άλλος κι αυτή τη φορά η προσοχή επικεντρώνεται στο χαρακτήρα του αστυνόμου αν κι η συνταγή παραμένει η ίδια με την πρώτη ταινία.

«Ο ομοσπονδιακός πράκτορας Σαμ Τζεράρντ αναλαμβάνει την παραπομπή ενός κρατουμένου από το Σικάγο, σε φυλακή υψίστης ασφαλείας στο Μιζούρι. Στην ίδια πτήση, βρίσκεται και ο Μαρκ Σέρινταν, που κατηγορείται για τις δολοφονίες δύο πρακτόρων του FBI, αν και ο ίδιος ισχυρίζεται πως είναι αθώος. Τα πράγματα παίρνουν δραματική τροπή όταν το αεροπλάνο παθαίνει βλάβη και ο πιλότος επιχειρεί αναγκαστική προσγείωση. Μέσα στον πανικό, ο Σέρινταν κατορθώνει να αποδράσει. Ο Τζεράρντ αναλαμβάνει την επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψής του και ένα ανελέητο κυνηγητό αρχίζει» στην οθόνη του Star απόψε.

Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε στις 6 Μαρτίου του 1998 στις Ηνωμένες Πολιτείες το ίδιο σαββατοκύριακο με τον «Τιτανικό» και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση του box office πίσω από την ταινία του Τζέημς Κάμερον με μικρή διαφορά. Συνολικά, από την προβολή της ταινίας παγκοσμίως, τα έσοδα κυμάνθηκαν λίγο παραπάνω από τα 102 εκατομμύρια δολάρια.

Κανάλι: Star
Ημέρα προβολής: Κυριακή
Ώρα προβολής: 23.15
Διάρκεια: 119 λεπτά
Ηθοποιοί: Τόμι Λι Τζόουνς, Γουέσλι Σνάιπς, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κέιτ Νέλιγκαν, Τζόε Παντολιάνο