«Επικίνδυνη οικογένεια» (Malavita) - Μια τρελή, τρελή... γκανγκστερική οικογένεια [vds]

15.12.2014
Ρόμπερτ ντε Νίρο, Μισέλ Πφάιφερ και Τόμι Λι Τζόουνς πρωταγωνιστούν σε μία γκανγκστερική περιπέτεια, παραγωγής 2013, με μπόλικες δόσεις χιούμορ, η οποία σίγουρα δε θα σε αφήσει ασυγκίνητο.

Ο μαφιόζος Φρεντ Μανζόνι και η οικογένειά του μπαίνουν σε πρόγραμμα προστασίας του FBI και μετακομίζουν σε μια ήσυχη κωμόπολη της Βόρειας Γαλλίας. Παρά τις προσπάθειες του πράκτορα της CIA, κ. Στανσφιελντ, να κρατήσει τα μέλη της οικογένειας μακριά από την παραβατικότητα, εκείνοι «παραδίνονται» στις κακές συνήθειες του παρελθόντος κι επιμένουν να λύνουν τις διαφορές τους με το δικό τους τρόπο. Η μαφιόζικη συμπεριφορά τους και οι καταστροφές που προκαλούν στο διάβα τους, επιτρέπει στους πρώην «συνάδελφους» του Φρεντ που τον αναζητούν παντού για να τον βγάλουν από τη μέση, να εντοπίσουν τα ίχνη του.

Πέραν από τους Ντε Νίρο, Πφάιφερ και Τζόουνς που αναφέραμε παραπάνω, θα ήταν αδικία να ξεχάσουμε τους δύο νεαρούς ηθοποιούς που ενσαρκώνουν τα δύο παιδιά, (ιδιαίτερα) την Νταϊάνα Άκγρον και τον Τζον Ντι Λίο που στέκονται επάξια δίπλα τους και χαρίζουν γέλιο με τα καμώματά τους.

Κανάλι: Novacinema 2
Ημέρα προβολής: Δευτέρα
Ώρα προβολής: 22:00
Διάρκεια: 111 λεπτά
Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μισέλ Πφάιφερ, Τόμι Λι Τζόουνς, Νταϊάνα Άκγρον, Τζον Ντι Λίο