«CSI: Las Vegas» - Κόβεται η σειρά;

18.12.2014
Μία αγαπημένη αστυνομική σειρά που φέτος κλείνει 15 χρόνια ζωής στην αμερικανική τηλεόραση επιστρέφει στο ΣΚΑΪ με τον 11ο κύκλο επεισοδίων κάθε μέρα στις 22.15, ενώ το ίδιο επεισόδιο θα προβάλλεται ξανά στη 01.15 μετά τα μεσάνυκτα.

Στο σημερινό επεισόδιο με τίτλο «Pool Shark» «Υστερία καταλαμβάνει τους πάντες όταν μία γυναίκα δέχεται επίθεση από καρχαρία σε πισίνα καζίνο στο Λας Βέγκας κι η ομάδα του CSI καλείται να διαπιστώσει εάν ο δολοφόνος ήταν τελικά άνθρωπος ή καρχαρίας».

Το συγκεκριμένο επεισόδιο προβλήθηκε στην Αμερική στις 30 Σεπτεμβρίου του 2010 και το παρακολούθησαν 13,40 εκατομμύρια τηλεθεατές και μερίδα των φαν ανέφερε πως τους θύμισε το «παλιό καλό CSI», αφού είχε τα καλά στοιχεία των επεισοδίων των πρώτων σεζόν της σειράς.

Άλλωστε, όταν μία σειρά κρατά για τόσα πολλά χρόνια είναι αναμενόμενο από ένα σημείο και μετά μερίδα των φαν να θεωρεί 9δικαίως ή όχι) ότι χάνεται πλέον το ενδιαφέρον.

Πάντως, οι φανατικοί της σειράς περιμένουν να δουν εάν τελικά η σειρά θα πάρει το πράσινο φως και για 16η σεζόν, κάτι που μοιάζει μάλλον απίθανο.

Το CBS τη μετέφερε Κυριακή στις 10 το βράδυ, μία μέρα όπου συνήθως προβάλλονται σειρές «στα τελευταία τους» με έντονο τον κίνδυνο του κοψίματος.

Αντί για 22 επεισόδια, ο φετινός κύκλος θα έχει μόνο 18, ενώ ανακοινώθηκε πρόσφατα ότι μετά τις γιορτές θα αντικατασταθεί από το spin-off του «CSI: Cyber» για μερικές εβδομάδες και θα γυρίσει αργότερα μέσα στο 2015 για να προβληθούν και τα υπόλοιπα επεισόδια από τα 18 που έχουν συνολικά ζητηθεί.

Πάντως, οι φαν δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με τη μεταχείριση της σειράς και διατυπώνουν την άποψη ότι θα ήταν προτιμότερο να ανακοινωθεί επίσημα ότι ολοκληρώνεται η σειρά και να κάνει το φινάλε που της αξίζει μετά από 15 χρόνια.

Κανάλι: ΣΚΑΪ
Ημέρα προβολής: Πέμπτη
Ώρα προβολής: 22.15 (& 01.15 επαναπροβολή του ίδιου επεισοδίου)
Διάρκεια: 42-43 λεπτά
Ηθοποιοί: Laurence Fishburne, Ted Danson, Elisabeth Shue, George Eads, Paul Guilfoyle, Jorja Fox, Eric Szmanda, Robert David Hall, David Berman, Wallace Langham, Elisabeth Harnois, Marg Helgenberger