«Τζακ και Τζιλ» - Έρχονται να σε κάνουν άνω κάτω στις γιορτές [vds]

27.12.2014
Μία ταινία τόσο cheesy όσο χρειάζεται για τις γιορτινές μέρες που διανύουμε με τον Άνταμ Σάντλερ σε διπλή δόση αφού υποδύεται τόσο τον Τζακ όσο και την Τζιλ, πιστός σε αυτά που μας έχει συνηθίσει μέσα από τις υπόλοιπες ταινίες του.

«Ο Jack, ένας δυναμικός διαφημιστής, έχει μια σχεδόν τέλεια ζωή στο L.A. με εξαίρεση την δίδυμη αδελφή του Jill που μένει στο Bronx. Κάθε χρόνο πρέπει να υπομένει την επίσκεψη της γεροντοκόρης αδερφής του για την Μέρα των Ευχαριστιών η οποία αυτή τη φορά παρατείνεται για έναν μήνα. Ο Jack, σε μια προσπάθεια συμφιλίωσης, συμφωνεί να κάνει όλα της τα χατήρια και να της προσφέρει μια πραγματική ξενάγηση στο L.A. Εντωμεταξύ, η διαφημιστική του εταιρία πρέπει οπωσδήποτε να κλείσει τον Al Pacino για την επόμενη καμπάνια των Dunkin Donuts.

Ο διάσημος ηθοποιός όμως είναι απρόσιτος καθώς πάσχει από νευρικό κλονισμό και έχει αρχίσει να συγχέει την πραγματικότητα με τους ρόλους που έχει υποδυθεί στο παρελθόν. Σε έναν αγώνα των Lakers ο Jack συνοδεύει την αδερφή του και εντελώς συμπτωματικά συναντούν τον Pacino που δείχνει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Jill. Η Jill όμως δεν ανταποκρίνεται και ο Jack προσπαθεί ιδιοτελώς να την πείσει να δώσει μια ευκαιρία στον ερωτοχτυπημένο Pacino, προκειμένου φυσικά να τον κλείσει για το διαφημιστικό. Η όλη κατάσταση κλιμακώνεται μέχρι που κάποια στιγμή ο Jack καταλαβαίνει ποιοι είναι οι πραγματικά σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή του».

Η ταινία προβλήθηκε στις αίθουσες το Νοέμβριο του 2011 με τις εισπράξεις της να είναι σχεδόν 150 εκατομμύρια δολάρια, ενώ προβάλλεται απόψε από το Mega σε Α' τηλεοπτική μετάδοση.

Κανάλι: Mega
Ημέρα προβολής: Σάββατο
Ώρα προβολής: 21.10
Διάρκεια: 90 λεπτά
Ηθοποιοί: Άνταμ Σάντλερ, Αλ Πατσίνο, Κέιτι Χολμς, Ντάνα Κάρβεϊ, Σακίλ Ο' Νιλ, Σαντιάγκο Σεγκούρα