Οι 3 σωματοφύλακες επιστρέφουν σε μία θεαματική περιπέτεια [vds]

02.04.2015
Στη νέα, ιλιγγιώδη και γεμάτη θεαματική δράση περιπέτεια, ο νεαρός και παράτολμος Ντ΄ Αρτανιάν ενώνει τις δυνάμεις του με τους τρεις βετεράνους σωματοφύλακες. Μαζί βάζουν σκοπό να σταματήσουν τις βλέψεις του μοχθηρού Καρδινάλιου Ρισελιέ για το θρόνο της Γαλλίας και να τον εμποδίσουν να βυθίσει την Ευρώπη στον πόλεμο.

Ο Ρόμπερτ Κάλτσερ και ο Τζέρεμι Μπολτ ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους με τον σκηνοθέτη και συμπαραγωγό Πολ Άντερσον για να γυρίσουν τους “Τρεις Σωματοφύλακες”. Όπως κι οι τρεις ήρωες του Δουμά, οι τρεις αυτοί δημιουργοί είναι ξανά ενωμένοι κι ασχολούνται με ιστορική φαντασία αυτή τη φορά, κάτι που δεν έχουν ξανακάνει ποτέ στο παρελθόν.

“Η ταινία αυτή ήταν μια τεράστια πρόκληση όσον αφορά το casting, διότι όλοι οι ηθοποιοί πρέπει να είναι αστείοι, πρέπει να είναι γοητευτικοί και πρέπει να έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίζουν τις ξεχωριστές ερωτικές ιστορίες των χαρακτήρων τους” εξηγεί ο Κάλτσερ. “Η ταινία αυτή απαιτεί από εκείνους να πετάξουν στον αέρα, να ξιφομαχήσουν, να ιππεύσουν κτλ. Κάθε ηθοποιός λοιπόν έπρεπε να κατέχει ένα ολόκληρο φάσμα ταλέντων.”

Κανάλι: Star
Ημέρα προβολής: Πέμπτη
Ώρα προβολής: 22.10
Διάρκεια: 98 λεπτά
Ηθοποιοί: Μάθιου Μακ Φάντιεν, Μίλα Γιόβοβιτς, Ορλάντο Μπλουμ, Κριστόφ Βαλς, Λόγκαν Λέρμαν, Μαντς Μίκελσεν, Λουκ Έβανς, Ρέι Στίβενσον