X-Men Ημέρες ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος με ένα all star cast [vds]

13.01.2016
Στο έτος 2023, ρομπότ-δολοφόνοι έχουν οδηγήσει το είδος των μεταλλαγμένων ανθρώπων στα όρια της εξαφάνισης επιβάλλοντας έναν ανελέητο πόλεμο. Γι' αυτό ο καθηγητής Εξέβιερ και ο άσπονδος φίλος του Μαγκνέτο δοκιμάζουν το τελευταίο τους χαρτί: την τηλεμεταφορά του Γούλβεριν πίσω στο 1973, με αποστολή να βρει τους νεότερους εαυτούς τους και μαζί να σταματήσουν τη Μυστίκ από το να δολοφονήσει τον εφευρέτη των δολοφονικών μηχανών, τον νάνο επιστήμονα δρ Τρασκ, μια πράξη καθοριστική για τον μετέπειτα πόλεμο...

Πώς συνεχίζεις ένα φραντσάιζ που έχει χωριστεί σε δύο χρονικές περιόδους με δύο διαφορετικά καστ και τέσσερις στο σύνολο ταινίες; Εφευρίσκοντας, φυσικά, ένα πρίκουελ που είναι ταυτοχρόνως και σίκουελ (κατά την ορολογία των στούντιο) και συνδέει και τα δύο καστ με το εύρημα της ευμετάβλητου μηχανικής του ταξιδιού στον χρόνο.

Σούπερ η ιδέα, μπήκε στο μίξερ για τους φίλους της υπερηρωικής σειράς της Marvel κι ας δημιουργεί σύγχυση η απουσία ενός ισχυρού κακού από την ιστορία όπως και ο λίγος χρόνος που διατίθεται για αρκετούς χαρακτήρες.

Οι X-Men ξαναγράφουν την αμερικανική ιστορία όπως θέλουν αυτοί -από τη δολοφονία του JFK έως την περσόνα του Νίξον και τη σωτηρία του κόσμου- με ένα ζηλευτό για κάθε υπερπαραγωγή καστ (Χιου Τζάκμαν, Μάικλ Φασμπέντερ, Πάτρικ Στιούαρτ, Ιαν ΜακΚέλεν, Τζέιμς ΜακΑβόι, Τζένιφερ Λόρενς, Πίτερ Ντίνκλατζ).

Κανάλι: Novacinema 3
Ημέρα προβολής: Τετάρτη
Ώρα προβολής: 21.00
Διάρκεια: 126 λεπτά
Ηθοποιοί: Τζένιφερ Λόρενς, Χιου Τζάκμαν, Άνα Πακέν, Νίκολας Χουλτ, Μίκαελ Φασμπέντερ, Τζέιμς Μακαβόι, Πίτερ Ντινκλέιτζ