Game of Thrones: Έφτασε επιτέλους η ώρα για την πρεμιέρα του 5ου κύκλου [vds]

13.04.2015
Αναμονή τέλος! Η πρεμιέρα της πέμπτης σεζόν του Game of Thrones έφτασε και το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί δύο φορές από το Novacinema 1 στις 04.00 το ξημέρωμα, ταυτόχρονα με την Αμερική, αλλά και στις 22.00 το βράδυ.

Πριν λίγες ημέρες ο Τζορτζ Μάρτιν, ο οποίος δεν έγραψε κάποιο σενάριο για την 5η σεζόν, αποκάλυψε ότι την ίδια τακτική θα ακολουθήσει και για την 6η σεζόν επειδή θέλει να αφοσιωθεί στη συγγραφή του Winds of Winter.

«Αφού πάλεψα με την ιδέα για ένα μήνα περίπου, αποφάσισα να μη γράψω επεισόδιο για την 6η σεζόν του Game of Thrones. Η συγγραφή ενός επεισοδίου συνήθως μου παίρνει τρεις εβδομάδες και περισσότερο αν δεν πρόκειται για απευθείας προσαρμογή από τα βιβλία. Και ρεαλιστικά μιλώντας, θα μου κόστιζε πολύ περισσότερο από αυτό αφού ποτέ δεν είμαι καλός στο να κάνω μεταφορά από το ένα στο άλλο. Το να γράψω ένα σενάριο θα μου έπαιρνε πάνω από ένα μήνα δουλειάς από τη συγγραφή του Winds of Winter κι ίσως περίπου έξι εβδομάδες και δεν έχω αυτό περιθώριο. Με τους David Benioff, D.B. Weiss και Bryan Cogman στο τιμόνι η σειρά δεν έχει κανένα πρόβλημα. Η ενέργειά μου προορίζεται αποκλειστικά για το βιβλίο».

Κανάλι: Novacinema 1
Ημέρα προβολής: Δευτέρα του Πάσχα
Ώρα προβολής: 04.00 & 22.00