«Μαζί... με το ζόρι»- Απολαυστική κομεντί με Σάντλερ και Μπάριμορ [vds]

04.02.2016
Η ιστορία ξεκινάει όταν ύστερα από ένα καταστροφικό ραντεβού στα τυφλά, οι ανύπαντροι γονείς Λόρεν και Τζιμ συμφωνούν σε ένα μόνο πράγμα: δεν θέλουν να ξαναϊδωθούν ποτέ! Όταν όμως οργανώσουν και οι δύο εντελώς τυχαία τις ίδιες οικογενειακές διακοπές με τα παιδιά τους, θα οδηγηθούν στο να μοιραστούν μία σουίτα σε ένα πολυτελές θέρετρο για μία εβδομάδα.

Η ταινία «Μαζί… με το ζόρι» αποτελεί την τρίτη ρομαντική κομεντί όπου συμπρωταγωνιστούν οι Άνταμ Σάντλερ και Ντρου Μπάριμορ, μια διασκεδαστική ρομαντική κομεντί που μας ταξιδεύει στην απρόβλεπτη και αστεία πλευρά της αγάπης. Τα γυρίσματα του μεγαλύτερου μέρους της ταινίας έχουν γίνει στη Νότια Αφρική.

Το ντουέτο Μπάριμορ-Σάντλερ είναι πιο δυνατό από ποτέ..! Οι δυο τους ερωτεύτηκαν για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη το 1998, στη ρομαντική κομεντί «Ένας τραγουδιστής για το γάμο μου» όπου το κοινό τους αγάπησε..! Ο αυθορμητισμός και η μοναδική χημεία που αναπτύχθηκε μεταξύ τους, τούς οδήγησε στο να συμπρωταγωνιστήσουν για τρίτη φορά, στο «Μαζί… με το ζόρι».

Η οικειότητα και η άνεση που έχουν μεταξύ τους τούς κάνει τρομερά αστείους”, δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Φρανκ Κοράτσι. Σύμφωνα με τον Σάντλερ, το μυστικό στη χημεία τους είναι πως... «δεν υπάρχει ερωτική έλξη»!

Και οι δύο έχουν εξελιχθεί, σε σχέση με τους προηγούμενους ρόλους τους, αφού υποδύονται χωρισμένους γονείς, με παιδιά κι ευθύνες. Ενώ οι πρώτες τους ταινίες επικεντρώνονται περισσότερο στον έρωτα στο ξεκίνημα του, η συγκεκριμένη εστιάζει στον έρωτα στα πιο ώριμα στάδιά του.

Η ταινία πραγματεύεται θέματα όπως η οικογένεια, η αγάπη, οι καθημερινές ευθύνες των γονιών. “Ο διαρκής αγώνας του να προσφέρεις το καλύτερο στα παιδιά σου, η αγάπη, και η συνεχής αφοσίωση προς αυτά, απασχολούν τους περισσότερους γονείς σήμερα. Επιπλέον, “αρκετοί single γονείς σήμερα συμμερίζονται ένα από τα βασικά μηνύματα της ταινίας: η προτεραιότητα δεν είναι το να βρεις απλώς έναν σύντροφο, αλλά κάποιον που θα είναι καλός με τα παιδιά σου”, όπως ισχυρίζεται η Μπάριμορ.

Κανάλι: Nova Cinema 4
Ημέρα προβολής: Πέμπτη
Ώρα προβολής: 21.00
Διάρκεια: 112 λεπτά
Ηθοποιοί: Άνταμ Σάντλερ, Ντρου Μπάριμορ, Τζεν ΜακΧέιλ, Γουέντι ΜακΛέντον-Κόβεϊ, Τζόελ ΜακΧέιλ, Κέβιν Νίλον, Τζέσικα Λόου, Τέρι Κρους, Μπέλα Θορν, Ζαν Χενρί, Μπράξτον Μπέκαμ