Anastasia & Enisa μας απαντάνε Allo μέσα από το νέο τους ξεσηκωτικό video clip

26.06.2024
Anastasia & Enisa μας απαντάνε Allo μέσα από το νέο τους ξεσηκωτικό video clip
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Το duo που δεν ξέραμε οτι χρειαζόμασταν!

Η δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια Αναστασία, που έχει γίνει viral με τις επιτυχίες της, συνεργάζεται για πρώτη φορά με τη διεθνή super star Enisa, παρουσιάζοντας ,μας το νέο τους τραγούδι «Allo», το οποίο είναι ήδη viral στο TikTok.

Οι δύο καλλιτέχνιδες συναντήθηκαν πριν από λίγες εβδομάδες στα Quad Recording Studios στη Νέα Υόρκη. Αξίζει να σας πούμε οτι σε αυτά τα στούντιο έχουν ηχογραφήσει πολλοί θρύλοι της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως οι Michael Jackson, Mariah Carey, Madonna, Whitney Houston, Shakira, Beyonce, Jay Z, Tupac, Bob Dylan, Metallica, Mick Jagger, και Gloria Estefan. Μαζί δημιούργησαν το «Allo», ένα ζωντανό και εθιστικό ethnic τραγούδι, που συνδυάζει ελληνικούς και αγγλικούς στίχους και αναμένεται να κατακτήσει τα καλοκαιρινά charts.

Το απόλυτο hit του καλοκαιριού

Το «Allo», που υπογράφουν οι Γιώργος Καλογεράκος και η Enisa σε στίχους και μουσική, κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, εταιρία της Universal Music. Το τραγούδι έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα MAD Video Music Awards 2024, μέσα από μια δυναμική και πολύχρωμη παρουσίαση από τις δύο τραγουδίστριες. Την ίδια βραδιά, η Αναστασία πρόσθεσε δύο ακόμα βραβεία στη συλλογή της: το βραβείο για το Καλύτερο Άλμπουμ για το «Ευχή» και το βραβείο για το Καλύτερο Ελληνικό Χορευτικό Βίντεο Κλιπ για το «Σημάδι».

{https://www.instagram.com/p/C8b0oH1MIjI/}

Το εντυπωσιακό music video του «Allo» σκηνοθέτησε ο Bodega, με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Το video clip έχει καλοκαιρινή διάθεση, γεμάτο ζωντανά ethnic vibes και μια δόση χιούμορ, με την Αναστασία και την Enisa να βρίσκονται σε απόλυτα καλοκαιρινό κλίμα.

{https://www.youtube.com/watch?v=53jG0j8Vqd8}

Τελευταία τροποποίηση στις 25.06.2024 - 18:39

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ