Μια Σχέση Στοργής

02.07.2010
Η ταινία που χάρισε το Oscar στη Σαντρα Μπούλοκ βγαίνει στη χώρα μας κατευθείαν σε dvd και είναι μια πρώτης τάξεως κοινωνική βιογραφία όπου όλα είναι στη θέση τους.

The Blind Side

Σκην: Τζον Λι Χανκοκ

Πρωταγ: Σάντρα Μπούλοκ, Κάθυ Μπέιτς, Ρόντα Γκρίφις

Η ταινία που χάρισε το Oscar στη Σαντρα Μπούλοκ βγαίνει στη χώρα μας κατευθείαν σε dvd και είναι μια πρώτης τάξεως κοινωνική βιογραφία όπου όλα είναι στη θέση τους. Οι καλοί πλούσιοι λευκοί Ρεπουπλικάνοι βοηθούν μαύρο άστεγο να βρει το δρόμο της ζωής του στη συγκεκριμένη περίπτωση το ράκμπυ. Η ταινία είναι κάτι παραπάνω από προβλέψιμη, κυλάει με πολύ συγκεκριμένους χαλαρούς ρυθμούς προς την κορύφωση.

Η Σάντρα Μπουλόκ στο ρόλο που της χάρισε το Oscar κυριαρχεί επί δύο ώρες στην οθόνη, σβήνοντας όλους τους υπόλοιπους με ευκολία. Η αλήθεια είναι ότι η ταινία είναι από αυτές που από τη δημιουργία τους κατευθύνονται στα Oscar, πραγματική ιστορία, ιστορία απλή που οδηγείται στην κορύφωση ακολουθώντας τον πιο προφανή δρόμο. Ερμηνεία και μαλλί βγάζουν μάτι σε μια ταινία ουσιαστικά αδιάφορή που δεν καταλαβαίνουμε το λόγο που ξεχώρισε.

Βαθμολογία: 1,5/5

Κατερίνα Εξερτζόγλου