Thank You For Smoking

14.03.2007
Από τις πιο ενδιαφέρουσες μείξεις πολιτικού σινεμά και μικρού προσωπικού δράματος, ό,τι ξεκινάει ως μία προβληματική πάνω στις βλαβερές συνέπειες του τσιγάρου και στην ελευθερία της προσωπικής αυτοδιάθεσης καταλήγει σε ένα μάλλον τρυφερό δοκίμιο πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις, με επίκεντρο την προβληματική επαφή ενός πατέρα με τον γιο του

Από τις πιο ενδιαφέρουσες μείξεις πολιτικού σινεμά και μικρού προσωπικού δράματος, ό,τι ξεκινάει ως μία προβληματική πάνω στις βλαβερές συνέπειες του τσιγάρου και στην ελευθερία της προσωπικής αυτοδιάθεσης καταλήγει σε ένα μάλλον τρυφερό δοκίμιο πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις, με επίκεντρο την προβληματική επαφή ενός πατέρα με τον γιο του. Τα εύσημα στον Ααρον Εκχαρτ, που στην ερμηνεία της ζωής του αποδεικνύει πως πίσω από το περιεχόμενο υπάρχει πολλή ουσία, και στη μοναδική σκηνή στην οποία πρωταγωνιστεί ένα σβηστό τσιγάρο!

extras
Σχολιασμός από τον Τζέισον Ράιτμαν και τους ηθοποιούς του, οι γνωστές και μη εξαιρετέες κομμένες σκηνές, making of, αλλά και ντοκιμαντέρ για την κατάσταση της υστερικής απαγόρευσης του τσιγάρου που έχει επικρατήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εθιστείτε!