Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Η πρώτη και η μόνη περίοδος

29.03.2007
H επιστροφή της Λιζα Κούντροου στην τηλεόραση διήρκεσε μόνο μία σεζόν - η «Επιστροφή», όμως, ιστορία μιας μάλλον ξεπεσμένης ηθοποιού η οποία κάνει reality show την ίδια την ζωή της, κάθε άλλο παρά απογοητεύει.

H επιστροφή της Λιζα Κούντροου στην τηλεόραση διήρκεσε μόνο μία σεζόν - η «Επιστροφή», όμως, ιστορία μιας μάλλον ξεπεσμένης ηθοποιού η οποία κάνει reality show την ίδια την ζωή της, κάθε άλλο παρά απογοητεύει. Οι άνθρωποι που την περιβάλλουν, οι «εξευτελισμοί» στους οποίους υποβάλλει τον εαυτό της για ένα ακόμη «κομμάτι» δόξας, οι ανασφάλειες και οι προσωπικές της αγωνίες φέρνουν γέλια που πονάνε. Ταυτόχρονα, αποκαλύπτουν μέσα από ένα κωμικοτραγικό φίλτρο κάμποσες άβολες αλήθειες και μια ερμηνεία τόσο αθόρυβα δουλεμένη, ώστε δικαίως προτάθηκε για Εμι καιρό αφού η σειρά είχε ματαιωθεί.

extras
«Συνέντευξη» της ηρωίδας, εμφάνισή της στα παρασκήνια του «Dancing With The Stars» και στον ηχητικό σχολιασμό ενός επεισοδίου. Η Λίζα Κούντροου και ο σκηνοθέτης Μάικλ Πάτρικ Κινγκ σχολιάζουν επεισόδια και δίνουν συνεντεύξεις.

Γ.Κ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ