ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ... ΕΡΑΣΤΗΣ

09.04.2007
Ο Φρανσίς Βεμπέρ φαίνεται να έχει ταυτίσει τη δημιουργική του πορεία με τον Φρανσουά Πινιόν, τον αστείο, αδέξιο και αφελή χαρακτήρα που εμπνεύστηκε τη δεκαετία του 70. Εδώ τον συναντά για πέμπτη φορά στο πρόσωπο του ανερχόμενου Γκαντ Ελμαλέ, προκαλώντας τον υποψιασμένο θεατή να αντισταθεί στην ακαταμάχητη αθωότητά του.

Ο Φρανσίς Βεμπέρ φαίνεται να έχει ταυτίσει τη δημιουργική του πορεία με τον Φρανσουά Πινιόν, τον αστείο, αδέξιο και αφελή χαρακτήρα που εμπνεύστηκε τη δεκαετία του 70. Εδώ τον συναντά για πέμπτη φορά στο πρόσωπο του ανερχόμενου Γκαντ Ελμαλέ, προκαλώντας τον υποψιασμένο θεατή να αντισταθεί στην ακαταμάχητη αθωότητά του. Ανανεωμένος, χωρίς να αγγίζει την υπερβολή των προκατόχων του, ο χαμηλής νοημοσύνης παρκαδόρος Πινιόν μπλέκεται σε καταστάσεις που δημιουργούν ερήμην του οι ισάξιοι δεύτεροι χαρακτήρες (αναγκάζοντάς τον να προσποιηθεί ότι έχει ερωτική σχέση με ένα τοπ μόντελ), σε μια ρυθμική και απολύτως ανάλαφρη κωμωδία.

Ο Ντανιέλ Οτέιγ, έχοντας ήδη στο ενεργητικό του έναν ρόλο Πινιόν (Κρυφό Ταλέντο), επιβεβαιώνει την άνεσή του στην κωμωδία, ενώ η DreamWorks έχει αγοράσει ήδη τα δικαιώματα για την αμερικανική προσαρμογή του σεναρίου. Β.Λ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ