Κρίσιμη Ηλικία

10.05.2007
Ο Μάικλ Κουέστα (όσοι έχουν δει το «L.Ι.Ε.» του 2001 ξέρουν ακριβώς με ποιον έχουν να κάνουν) συμπεριφέρεται σε γονείς και παιδιά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Ο Μάικλ Κουέστα (όσοι έχουν δει το «L.Ι.Ε.» του 2001 ξέρουν ακριβώς με ποιον έχουν να κάνουν) συμπεριφέρεται σε γονείς και παιδιά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Οι τρεις ανήλικοι ήρωές του (ο Τζέικομπ που θέλει να εκδικηθεί τον θάνατο του δίδυμου αδελφού του, η Μάλι που θα προσπαθήσει να πείσει έναν εργάτη πως μπορεί να γίνει ερωμένη του και ο Λέοναρντ που πρέπει με οποιονδήποτε τρόπο να αδυνατίσει) δεν είναι παρά η αντανάκλαση των γονιών τους.

Μέσα από την προσωπική πορεία του καθενός προς την εφηβεία, αυτό που τελικά παρακολουθείς είναι απλά μία διογκωμένη και, κατά την προσφιλή συνήθεια του αμερικανικού ανεξάρτητου σινεμά, επικριτική ματιά στην αγωνία για ευδαιμονία της αγίας αμερικανικής οικογένειας.

Με κάτι παραπάνω από εκπληκτικές ερμηνείες από τους τρεις ανήλικους ηθοποιούς, ο Κουέστα μπορεί να μην καινοτομεί, αλλά σε κάθε περίπτωση προτείνει τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να μιλήσεις για τα ίδια πράγματα με άλλον τρόπο!

 

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ