Κατσαριδάκι Για Πάντα

07.06.2007
Θα μπορούσε εύκολα κάποιος να χαρακτηρίσει ανόητη και παιδαριώδη την νέα ταινία με τις περιπέτειες του γνωστού από τα 70s ζωντανού αυτοκινήτου Χέρμπι και ίσως να έχει δίκιο. Απ την άλλη, όμως μεριά είναι μάλλον μάταιο να ψάχνεις για κρυφές αρετές σε μια ταινία αμιγώς παιδική, η οποία απαιτεί να ρυθμίσουμε το IQ μας στο επίπεδο ενός 10χρονου παιδιού για να περάσουμε εκατό διασκεδαστικά λεπτά.

Θα μπορούσε εύκολα κάποιος να χαρακτηρίσει ανόητη και παιδαριώδη την νέα ταινία με τις περιπέτειες του γνωστού από τα 70s ζωντανού αυτοκινήτου Χέρμπι και ίσως να έχει δίκιο. Απ την άλλη, όμως μεριά είναι μάλλον μάταιο να ψάχνεις για κρυφές αρετές σε μια ταινία αμιγώς παιδική, η οποία απαιτεί να ρυθμίσουμε το IQ μας στο επίπεδο ενός 10χρονου παιδιού για να περάσουμε εκατό διασκεδαστικά λεπτά. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, έστω κι αν κάτι ανάλογο δεν ίσχυε στην πρώτη ταινία της σειράς.

Η ουσία είναι πως κανείς δεν θα βρεθεί κατά λάθος στην αίθουσα για το ιστορικό κατσαριδάκι, που αναβιώνει με σχετική επιτυχία έχοντας στο τιμόνι του την όμορφη Λίντσεϊ Λόαν (στην προ-ανορεξική της φάση) και το οποίο, αν και έφτασε τα σαράντα χρόνια ζωής, ακόμα λερώνει με λάδια τα παπούτσια των κακών. Α.Κ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ