Βe Cool

11.06.2007
Καθώς ο Τζον Τραβόλτα επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στο Χόλιγουντ ως πρώην μπράβος και νυν καλλιτεχνικός μάνατζερ Τσίλι Πάλμερ, ανακαλύπτουμε πόσο αστείοι, αφελείς, καλοπροαίρετοι είναι οι πάντες στην αμερικανική μουσική βιομηχανία.

Καθώς ο Τζον Τραβόλτα επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στο Χόλιγουντ ως πρώην μπράβος και νυν καλλιτεχνικός μάνατζερ Τσίλι Πάλμερ, ανακαλύπτουμε πόσο αστείοι, αφελείς, καλοπροαίρετοι είναι οι πάντες στην αμερικανική μουσική βιομηχανία. Και θλιβόμαστε που η μαυρίλα του Πιάστε Τον Κοντό του Μπάρι Σόνενφελντ, ταινία της οποίας «συνέχεια» υποτίθεται ότι είναι το παρόν φιλμικό πόνημα του Φ. Γκάρι Γκρέι, λεκιάσθηκε τόσο βάναυσα και ο αυτοσαρκασμός μετατράπηκε σε αυτοεξυπηρέτηση. Αστείες εξαιρέσεις η παρωδία της σκηνής χορού του Pulp Fiction από τους ιδίους «δράστες» και η gay παρουσία του The Rock.

extras Τα outtakes έχουν συχνά περισσότερη πλάκα από την ταινία, χωρίς αυτό να αποζημιώνει για το υπόλοιπο ουδέτερο μενού των making of, των κομμένων σκηνών και των μουσικών βιντεοκλίπ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ