Θα εχει περιοδο οταν βρεθουμε

11.02.2011
Κανονίσαμε να βρεθούμε για ένα διήμερο που πέφτει στα γενέθλια της στις 14 του μήνα. Όμως αυτές τις μέρες θα έχει περίοδο και έχει στεναχωρηθεί πολύ που δε θα μπορεί να κάνουμε έρωτα.

Αγαπητή θεία Λουκία, είμαι 28 χρονών και με την κοπέλα μου έχω σχέση από απόσταση εδώ και 3 χρόνια. Επειδή μένουμε μακριά ο ένας από τον άλλον και επειδή πλέον τα μέσα μεταφοράς έχουν ακριβύνει αρκετά, τα λέμε κάθε 1.5 με 2 μήνες. Κανονίσαμε να βρεθούμε για ένα διήμερο που πέφτει στα γενέθλια της στις 14 του μήνα. Όμως αυτές τις μέρες θα έχει περίοδο και έχει στεναχωρηθεί πολύ που δε θα μπορεί να κάνουμε έρωτα. Της λέω να μην στεναχωριέται αφού και μόνο μαζί της περνάω τέλεια. Αποτέλεσμα όμως δεν βλέπω. Μιας που είναι κυρίως γυναικείο site αν μπορείτε να με βοηθήσετε σε αυτό το θέμα. Ευχαριστώ πολύ.

Η υποχρεωτική αποχή από το σεξ κατά τη διάρκεια της περιόδου είναι μια προκατάληψη και δεν έχει καμιά ιατρική βάση. Δηλαδή, από επιστημονική άποψη η ερωτική επαφή τις συγκεκριμένες μέρες είναι απόλυτα ασφαλής κι όσα αρνητικά μπορεί να έχετε ακούσει δεν ισχύουν. Ούτε εσύ θα μείνεις ανίκανος από την επαφή με το αίμα, ούτε εκείνης θα της κοπεί η περίοδος, ούτε θα πάθει μόλυνση, ούτε τίποτα τέτοιο.

Είναι απλά θέματα γούστου και διάθεσης. Αν δεν σε ενοχλεί η θέα του αίματος και η επαφή με αυτό μπορείτε άνετα να συνευρεθείτε, χωρίς πρόβλημα, όπως και οποιαδήποτε άλλη μέρα του κύκλου της (αρκεί να χρησιμοποιήσετε μια απορροφητική πετσέτα πάνω από τα σεντόνια για την προστασία του στρώματος).

Μάλιστα, η ερωτική πράξη κατά τη διάρκεια της περιόδου μπορεί να έχει και ευνοϊκή επίδραση στην κοπέλα σου, αφού οι ορμόνες που εκκρίνονται την ώρα του οργασμού λειτουργούν σαν φυσικό παυσίπονο και απαλύνουν την αίσθηση του πόνου.

Επίσης, η επαφή τις δυο-τρεις πρώτες μέρες, όταν το αίμα ρέει άφθονο, έχει σχεδόν μηδενικό κίνδυνο για μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, κάτι που μπορεί να κάνει το σεξ ακόμα πιο απολαυστικό.

Βέβαια, αν εκείνη επιμένει ότι δεν θέλει να αλλάξετε τις συνήθειες σας, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να ικανοποιήσετε ο ένας τον άλλον ερωτικά χωρίς διείσδυση. Σ' αυτό το σημείο, η χρήση των ταμπόν μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια, αφού θα επιτρέψει στην αγαπημένη σου να νιώθει φρέσκια και καθαρή κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού, ενώ εσύ θα μπορείς να απολαμβάνεις την θέα και την αίσθηση του ολόγυμνου κορμιού της, χωρίς ενοχλητικές παρεμβολές.

Άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος για στεναχώριες. Απολαύστε τη συνάντηση σας, χωρίς περιττές ανησυχίες και γιορτάστε τα γενέθλια της όπως δεν τα έχετε γιορτάσει ποτέ πριν.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook