Προβλημα... Και θελω και δεν θελω

18.02.2011
Θελει να ολοκληρωσουμε, αλλα εγω μια θελω, μια δν θελω. Δεν με θελει μονο για το sex. Ομως εγω ντρεπομαι λιγο να με δει γυμνη και δεν θελω να βγαλω το σουτιεν μου γιατι εχω πολυ μικρο στηθος 75Β και ντρεπομαι.ξερω οτι δεν με θελει μονο για το sexδεν με θελει μονο για το sexδεν με θελει μονο για το sex Δ

Αγαπητη θεια Λουκια, εχω ενα προβλημα. Ειμαι 18 χρονων και εχω σχεση εδω και 3 μηνες με ενα πολυ καλο παιδι 20 χρονων. Το θεμα ειναι οτι αυτος θελει να ολοκληρωσουμε, αλλα εγω μια θελω, μια δν θελω. Ειμαι μπερδεμενη. Να σημειωσω οτι θα ειναι η πρωτη μου φορα. Τον αγαπαω κ ξερω οτι δεν με θελει μονο για το sex γιατι μ εχει πει οταν ειμαι εγω ετοιμη θα προχωρησουμε και δεν με πιεζει. Ομως εγω ντρεπομαι λιγο να με δει γυμνη και δεν θελω να βγαλω το σουτιεν μου γιατι εχω πολυ μικρο στηθος 75Β και ντρεπομαι, δεν θελω να το δει. Δεν ξερω τι να κανω! Μια φορα ενω ειμασταν στο αυτοκινητο του κ με ειχε γυρισει σπιτι μου, παρκαρε εξω απ τ σπιτι μου κ φιλομασταν κ θελαμε πολυ και οι δυο να ολοκληρωσουμε εκεινη τη στιγμη. Με φιλουσε κ στο στηθος, φορουσα μια μπλουζα με βαθυ ντεκολτε οποτε δν χρειαστηκε να βγαλω τιποτα. Μετα ομως απο εκεινη τ μερα δν μου εχει ξαναρθει η επιθυμια να ολοκληρωσουμε... Ειμαι μπερδεμενη. Απ τν μια θελω να ευχαριστησω εκεινον, απ τν αλλη ομως φομαμαι μηπως δν του αρεσει οταν τ κανουμε. Σε παρακαλω απαντησε μου οσο πιο γρηγορα μπορεις!!! Ευχαριστω για τη βοηθεια σου!!!

Συγνώμη, αλλά λες χαζά! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην του αρέσει και δεν πρέπει να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου. Άλλωστε εκείνος ήδη ξέρει ότι είσαι άπειρη στο θέμα του σεξ και αν είχε πρόβλημα μ' αυτό δεν θα έμενε μαζί σου. Επίσης, αυτά που λες για το στήθος σου είναι ανυπόστατα. Πρώτα απ' όλα το 75 Β δεν είναι πολύ μικρό, αλλά ένα κομψό, νεανικό στήθος και πρέπει να είσαι περήφανη γι' αυτό. Εκείνος ήδη μπορεί να φανταστεί ακριβώς πώς θα φαίνεσαι χωρίς σουτιέν και να είσαι σίγουρη ότι θα θεωρήσει τον εαυτό του πολύ τυχερό να σε δει γυμνή, πόσο μάλλον να σε αγγίξει κιόλας.

Οπωσδήποτε, δεν παραγνωρίζω ότι τα πληθωρικά στήθη είναι μόδα και υπάρχουν πολλές που καταφεύγουν στην πλαστική χειρουργική για να μεγαλώσουν το στήθος τους, όμως προσωπικά πιστεύω ότι είναι λάθος να βάζεις τον εαυτό σου σ' αυτή τη λογική. Αρκεί να σκεφτείς ότι αν ένας άντρας προτιμήσει να είναι μαζί σου μόνο επειδή έχεις μεγάλο στήθος κι όχι γι' αυτό που είσαι συνολικά σαν άνθρωπος, τότε είναι ο λάθος άντρας για σένα και θα έπρεπε να τον αποφύγεις.

Επιπλέον να ξέρεις ότι είναι μύθος το ότι οι άντρες προτιμούν πάντα το μεγάλο στήθος, αφού υπάρχουν πάρα πολλοί που προτιμούν το αντίθετο και βρίσκουν ιδιαίτερα σέξι και προκλητικά τα στήθη του δικού σου μεγέθους. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η Πάρις Χίλτον, η Κέτι Μος, η Βανέσα Παραντί που μπορεί να έχουν ίσως και μικρότερο μέγεθος από σένα, αλλά θεωρούνται από τις πλέον γοητευτικές γυναίκες του πλανήτη, για να μην πιάσουμε την δικιά μας τη Τζούλια και ρίξουμε το επίπεδο...

Άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχεις αυτούς τους δισταγμούς. Είναι λογικό να έχεις κάποια αγωνία βέβαια, δεδομένου ότι θα είναι η πρώτη σου φορά, αλλά εφόσον είσαι ερωτευμένη με το αγόρι σου και του έχεις εμπιστοσύνη μπορείς να προχωρήσεις άφοβα στην ολοκλήρωση της σχέσης σου, με αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook