Δεν μπορω αλλες αισθησιακες ταινιες!

25.02.2011
Βλεπει τσοντες σε καθημερινη βαση ακομα και την ιδια μερα που ειχαμε σεξουαλικη επαφη. Δεν μπορω να ανεχτω πως ενας ανθρωπος με συχνες σεξουαλικες επαφες χρειαζεται και την αισθησιακη ταινια του... Νιωθω σαν να με απαταει.

Γεια σας! Ειμαι 22 χρονων, εχω σχεση 4 χρονια με ενα παιδι και αυτος 22.. Στο δευτερο χρονο της σχεσης καταλαβα πως βλεπει τσοντες. Βλεπει σε καθημερινη βαση ακομα και την ιδια μερα που ειχαμε σεξουαλικη επαφη. Εχω υπολογισει μετα απο αρκετο ψαξιμο πως το κανει για περιπου κανα 20 λεπτο την μερα. Το εχουμε συζητησει μαζι και μου λεει πως ειναι απλα ενα πραγμα που δεν εχει αισθηματα και δεν σημαινει τπτ για εκεινον, πως εγω τον καλυπτω πληρως και πως συμβαινει ξαφνικα και "αναβει" ισως και χωρις κανενα ερεθισμα οπως για παραδειγμα οταν ξυπναει... Αλλα εγω δεν μπορω να ανεχτω πως ενας ανθρωπος με συχνες σεξουαλικες επαφες χρειαζεται και την αισθησιακη ταινια του... Νιωθω σαν να με απαταει. Δεν μπορω να σκεφτομαι οτι το κανει αυτο ενω ειναι μονος του. Πως συμβαινει και απλα καποιος ξαφνικα αρχιζει να εχει ορμες χωρις κανενα λογο? Ειναι φυσιολογικο? Μπορω να τον σταματησω απο το να βλεπει τσοντες?

Για να σε απατάει δεν τίθεται θέμα. Για τους άντρες το πορνό έχει καθαρά χρηστική αξία και καμιά σχέση με συναισθήματα. Πράγματι, μπορεί να έχει στύσεις χωρίς άλλο ερέθισμα -δεδομένου και του νεαρού της ηλικίας του- κι αφού δεν είσαι διαθέσιμη εκείνη την ώρα, καταλήγει να αυνανιστεί με λίγη οπτική βοήθεια από τα αισθησιακά βίντεο. Να ξέρεις όμως ότι, με βίντεο, ή χωρίς, ούτως ή άλλως θ' αυνανιζόταν στη φάση που έχει ορέξεις. Δηλαδή οι αισθησιακές ταινίες είναι απλά ένα εργαλείο, γι' αυτό ούτε μπορείς, ούτε κι έχει νόημα να τον εμποδίζεις από το να τις βλέπει.
Καταλαβαίνω βέβαια, ότι σ' ενοχλεί, αλλά δεν χρειάζεται να το παίρνεις τόσο προσωπικά, ούτε να νιώθεις ανταγωνιστικά απέναντι στις πρωταγωνίστριες. Η μόνη περίπτωση για ν' ανησυχήσεις θα ήταν αν ο καλός σου προτιμούσε το πορνό από το κανονικό σεξ μεταξύ σας. Γιατί βλέπεις, ο τρόπος που κάνουμε σεξ είναι κι αυτός μια συνήθεια και σε κάποιες περιπτώσεις, η τακτική χρήση πορνογραφικού υλικού γίνεται εθιστική, όπου τότε όντως μπορεί ν' αποτελέσει πρόβλημα.
Όμως, στην περίπτωση σας, αφού έχετε μια ικανοποιητική ερωτική ζωή μαζί, δεν χρειάζεται να δίνεις τόση σημασία στο θέμα. Θα σου πρότεινα μάλιστα, να του ζητήσεις να δείτε μαζί μερικές από τις αγαπημένες του κόπιες, ώστε να καταλάβεις τι του αρέσει και ίσως να πάρεις και μερικές ιδέες για να φρεσκάρεις την σεξουαλική σας ζωή. Γιατί δεν αποκλείεται καθόλου να φαντασιώνεται κάποια πράγματα και να ντρέπεται να σου τα ζητήσει. Οπότε, αν πρόκειται για κάτι που θα ήθελες κι εσύ να δοκιμάσεις, έχετε πολλά να κερδίσετε σαν ζευγάρι την επόμενη φορά που θα κάνετε έρωτα. Και να είσαι σίγουρη ότι δεν θ' αργήσει καθόλου, αν έχετε παρακολουθήσει μόλις μια αισθησιακή ταινία.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook