Μήπως είμαι ανοργασμική;

04.03.2011
Εχουμε ολοκληρωσει εδω και αρκετους μηνες, αλλα δεν ειχα ποτε μα ποτε οργασμο και δεν ξερω τι μπορει να φταιει.

Θεια λουκια καλησπερα! Ειμαι μαζι με το αγορι μου σχεδον ενα χρονο τωρα και τον υπερλατρευω!! Έχω ενα προβλημα ομως σε οτι αφορα την ερωτικη μας ζωη. Καταρχας ειναι ο πρωτος μου και εχουμε ολοκληρωσει εδω και αρκετους μηνες, αλλα δεν ειχα ποτε μα ποτε οργασμο και δεν ξερω τι μπορει να φταιει. Ενω νιωθω καποια στιγμη, κατα την διαρκεια της πραξης, εξαψη, δεν καταληγει καπου αυτο, δεν νιωθω οτι κορυφωνεται. Κατι που το αγορι μου δεν το γνωριζει διοτι οσες φορες εχουμε ερθει σε επαφη τον αφηνω να νομιζει οτι εχω οργασμο, γιατι δεν θελω να τον κομπλεξαρω. Αλλα και εγω πλεον δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορω να απολαυσω στο επακρον το σεξ. Τι μπορω να κανω;

Πρώτα απ' όλα σταμάτα να προσποιείσαι γιατί έτσι, ούτε τον εαυτό σου βοηθάς να ικανοποιηθεί ούτε και τον καλό σου για να γίνει καλύτερος εραστής. Έπειτα σταμάτα να επιδιώκεις και να σκέφτεσαι τον οργασμό γιατί όσο τον σκέφτεσαι τόσο αυτός θα απομακρύνεται. Και τέλος, μην είσαι ανυπόμονη, γιατί το σεξ είναι κάτι που μαθαίνεται με την άσκηση και την επανάληψη.

Αν έρχεσαι σε οργασμό με τον αυνανισμό, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ν' ανησυχείς ότι είσαι ανοργασμική. Αν ωστόσο δεν έχεις δοκιμάσει ν' αυνανιστείς, τότε σίγουρα πρέπει να ξεκινήσεις από εκεί για να μπορέσεις να εξερευνήσεις το σώμα σου, να καταλάβεις τι είναι αυτό που σε φτιάχνει και να μπορέσεις να το ζητήσεις από το αγόρι σου όταν κάνετε έρωτα.

Παράλληλα, ζήτα του να αφιερώνετε περισσότερη ώρα στα προκαταρκτικά και τη δική σου ικανοποίηση, πριν προχωρήσετε στο σεξ στη διείσδυση, γιατί ως γυναίκα είναι φυσικό να χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να κορυφώσεις. Ζήτα του για παράδειγμα να σε ερεθίσει με το χέρι του, ή με στοματικό μέχρι να φτάσεις στο σημείο να επιθυμείς εσύ η ίδια να μπει μέσα σου και μην προσπαθείς απλά να ικανοποιήσεις εκείνον.

Εκείνος ούτως ή άλλως θα ικανοποιηθεί, αλλά θα ικανοποιηθεί ακόμη περισσότερο όταν φτάσεις στο σημείο να είσαι πραγματικά έτοιμη για διεισδυτικό σεξ κι όχι όταν απλά το κάνεις για να του κάνεις το χατήρι.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook