Πώς να τον προκαλέσω αθώα;

12.04.2011
Ειμαι 17 χρονων και εχω σχεση εδω και 5 μηνες με ενα πολυ καλο παιδι. Θα ηθελα να του κανω κατι που να τον ευχαριστησει, κατι αθωο αλλα και συναρπαστικο μαζι!

Γεια σου θεια Λουκια.θα μπω γρηγορα στο ψητο! Ειμαι 17 χρονων και εχω σχεση εδω και 5 μηνες με ενα πολυ καλο παιδι. Δεν εχουμε ολοκληρωσει ακομη ουτε εχουμε κανει κατι αλλο (π.χ στοματικο). Αλλα θα ηθελα να του κανω κατι που να τον ευχαριστησει κατι αθωο αλλα και συναρπαστικο μαζι! Καμια ιδεα; Ευχαριστω πολυ :)

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μμμμ... Υποθέτω ότι θέλεις να του κάνεις κάτι ερωτικό και έχω μερικές ιδέες γι' αυτό, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι το αγόρι σου μπορεί να εκλάβει τέτοιου είδους κινήσεις σαν πρόκληση και έτσι να επιταχύνεις την εξέλιξη της σχέσης σας σε σεξουαλικό επίπεδο.

Εν πάση περιπτώσει, ένα από τα πράγματα που μπορείς να κάνεις είναι κάποια στιγμή που θα είσαστε έξω, με κόσμο γύρω σας, να σκύψεις στο αυτί του σαν να θέλεις να του πεις ένα μυστικό και να γλύψεις ανάλαφρα με την άκρη της γλώσσας σου το πτερύγιο του και μετά να πιπιλήσεις με τα χείλια σου ή να δαγκώσεις ελαφρά τον λοβό του. Αυτή είναι μια κάπως αθώα αλλά και πολύ ερωτική κίνηση, αφού το αυτί έχεις πολλές νευρικές απολήξεις, ενώ το γεγονός ότι θα βρίσκεστε ανάμεσα σε κόσμο -άσχετο κόσμο εννοείται κι όχι μπροστά στους γονείς ή στους κολλητούς του- θα τον αιφνιδιάσει και θα τον ξεσηκώσει. Πρόσεχε μόνο να μην τον σαλιώσεις και ιδιαίτερα στο εσωτερικό μέρος του αυτιού, γιατί κάτι τέτοιο είναι πολύ εκνευριστικό και δυσάρεστο. Γι' αυτό μπορείς να εξασκηθείς για λίγο, κάνοντας το ίδιο στο δάχτυλο σου, ώστε να μάθεις πώς να το κάνεις χωρίς να σου ξεφύγουν καθόλου σάλια.

Μια άλλη κίνηση που μπορείς να κάνεις, η οποία είναι επίσης πολύ ερωτική και κρύβει πολλές υποσχέσεις είναι σε κάποια στιγμή που θα κάθεστε ήσυχα οι δυο σας κι ενώ θα τον κοιτάς στα μάτια, να πάρεις το χέρι του ανάμεσα στα δικά σου, να πιπιλήσεις λίγο χαλαρά την άκρη το μεσαίου του δάχτυλου και μετά να τη βάλεις στο στόμα σου, αγκαλιάζοντας το με τα χείλη σου. Μετά άφησε το με μια γρήγορη κίνηση, σαν να το σπρώχνεις προς τα έξω και χαμογέλασε του ενώ θα συνεχίζεις να έχεις τα μάτια σου κολλημένα στα δικά του. Όλο αυτό παραπέμπει κατευθείαν στην πράξη του στοματικού και είναι σίγουρο ότι θα το τον ανάψει.

Φρόντισε όμως να μην κάνεις και τα δύο κολπάκια μαζί, γιατί τότε θα τον βάλεις σε υποψίες και θ' αρχίσει ν' αναρωτιέται τι έχει μεσολαβήσει και έγινες τόσο εκδηλωτική ξαφνικά. Καλή διασκέδαση!