Απελπισμένη από ευχαρίστηση

06.04.2011
Φτανω συνεχως σε ενα σημειο που δεν μπορω να συνεχισω και νιωθω ολο μου το σωμα να τρεμει απο ευχαριστηση και εμενα ετοιμη να ουρλιαξω...

Ειμαι 17 ετων και εχω ολοκληρωσει συνολικα 2 φορες στην ζωη μου (και τις δυο δεν ειχα οργασμο). Και προσφατα αποφασισα να αρχισω να εξευρευνω μονη μου το σωμα μου! Οσες φορες το εχω δοκιμασει δεν ειχα (νομιζω) οργασμο! Φτανω συνεχως σε ενα σημειο που δεν μπορω να συνεχισω και νιωθω ολο μου το σωμα να τρεμει απο ευχαριστηση και εμενα ετοιμη να ουρλιαξω αλλα ειναι δυνατον να εχω οργασμο σε διαρκεια 2 λεπτων με ερεθισμο της κλειτοριδας μου μονο; Θεια Λουκια σε παρακαλω βοηθησε με γιατι ειμαι εντελως απειρη και δεν μπορω να καταλαβω καν τι συμβαινει στο σωμα μου.

Ναι, αν είσαι ήδη πολύ ερεθισμένη, θα μπορούσες να έχεις οργασμό σε ελάχιστο χρόνο, ακόμα και σε δύο λεπτά, με τον κατάλληλο άγγιγμα στην κλειτορίδα σου. Αυτό που περιγράφεις τουλάχιστον, μοιάζει πολύ με οργασμό, αλλά ακόμη κι αν δεν είναι, βρίσκεσαι πολύ κοντά εκεί. Συνέχισε έτσι και σε λίγο θα μπορείς να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου πολύ καλύτερα και να διατηρήσεις αυτή την αίσθηση ευφορίας για πολύ περισσότερο.

Το ότι δεν είχες οργασμό στις πρώτες σου ολοκληρωμένες επαφές είναι απόλυτα φυσικό και μπορεί να σου πάρει αρκετές φορές ακόμη μέχρι να τον βιώσεις και εκεί, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να σε προβληματίζει. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να χρησιμοποιείς την ίδια τεχνική και με το ταίρι σου, αφού ο στόχος της ερωτικής πράξης είναι η απόλαυση και δεν έχει καμιά σημασία αν αυτή προέρχεται από τη διείσδυση ή απ' οτιδήποτε άλλο.

Ζήσε λοιπόν, τη σεξουαλική σου ζωή είτε με τον σύντροφο σου, είτε κατά μόνας όπως το νιώθεις κάθε φορά και μην ασχολείσαι καθόλου με το να βάζεις στόχους. Ο οργασμός είναι δώρο, όχι αυτοσκοπός κι απ' όπου κι αν προέλθει είναι πάντα καλοδεχούμενος.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook