Μπικινι αποτριχωση

27.04.2011
Σκέφτομαι να προχωρήσω με το αγόρι μου. Όμως με ανησυχεί το θέμα της αποτρίχωσης του μπικίνι.

Είμαι 16 χρόνων και σκέφτομαι να προχωρήσω με το αγόρι μου. Όμως με ανησυχεί το θέμα της αποτρίχωσης του μπικίνι. Πώς μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό; Φοβάμαι μην ξενερώσει.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Πρώτα απ' όλα να σου πω ότι αποκλείεται να ξενερώσει, εκτός κι αν έχεις υπερβολικά ανεπτυγμένη τριχοφυΐα, του τύπου να πλέκεις κοτσίδες, κάτι μάλλον σπάνιο για την ηλικία σου. Άλλωστε, κανένα αγόρι στα συγκαλά του δεν απαιτεί από μια 16χρονη κοπελίτσα να έχει την εμφάνιση πορνοστάρ, οπότε χαλάρωσε. Είσαι μια χαρά όπως είσαι κι αν εκείνος θέλει κάτι άλλο από σένα ας σου το ζητήσει και αν συμφωνείς θα μπορούσες να του κάνεις το χατήρι. Αυτά είναι από τα πράγματα που εύκολα αλλάζουν αν θέλουμε και δεν χρειάζεται ν' ανησυχείς προκαταβολικά.

Αν παρόλα αυτά επιμένεις να περιποιηθείς τη μικρή σου περιοχή, μπορείς να ξυρίσεις όσες τρίχες περισσεύουν έξω από το εσώρουχο, χρησιμοποιώντας ένα κοινό ξυραφάκι και λίγο αφρόλουτρο κατά τη διάρκεια του ντους, προσέχοντας όμως να ξυρίζεσαι με τη φορά που φυτρώνουν οι τρίχες και όχι κόντρα, για να μην ερεθίσεις το δέρμα. Για τον ίδιο λόγο, πρέπει οπωσδήποτε μετά ν' απλώσεις στο ξυρισμένο σημείο μια κοινή κρέμα σώματος που θα κρατήσει την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη. Επιπλέον, θα μπορούσες να ψαλιδίσεις τις άκρες σε όλη την μπροστινή περιοχή, χρησιμοποιώντας ένα μικρό ψαλιδάκι και μια χτένα, όπως έχεις δει να κάνουν οι κομμώτριες στα μαλλιά, ώστε να πετύχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Ωστόσο, πιστεύω ότι όλα αυτά είναι κάπως υπερβολικά για ένα κορίτσι που μόλις ξεκινάει την ερωτική του ζωή και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ν' αφήσεις τα πράγματα ως έχουν. Κυρίως όμως πρέπει να σταματήσεις ν' ανησυχείς για το τι μπορεί να θέλει εκείνος και να συγκεντρωθείς περισσότερο στο τι θέλεις εσύ απ' αυτόν και να μάθεις να το διεκδικείς. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις καλά στο μυαλό σου ότι δεν είσαι αντικείμενο για την ικανοποίηση του. Είσαι άνθρωπος κι έχεις δικαίωμα ακριβώς στην ίδια ερωτική ικανοποίηση όπως και κάθε αγόρι που του κάνεις την τιμή να δεχτείς στην αγκαλιά σου. Δεν ε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ