Πιπιλια - τι & πώς

28.04.2011
Μου ζητησε να του κανω πιπιλια αλλα δεν ξερω πως γινεται και για να μην φανω ασχετη ειπα να περιμενει.

Γεια σου θεια... Λοιπον το προβλημα μου ειναι 1: μου ζητησε να του κανω πιπιλια αλλα δεν ξερω πως γινεται και για να μην φανω ασχετη ειπα να περιμενει. Βλεπεις ηταν το 1ο το μας ραντεβου αφου τον γνωρισα μεσω facebook... Περιγραψε μου λιγο πως γινεται... γιατι δεν εχω ιδεα :S ( συγνωμη για τα ορθογραφικα) xD

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κι εκεί που νόμιζα ότι οι απορίες των αναγνωστών είχαν αρχίσει να επαναλαμβάνονται λίγο-πολύ ήρθε η ερώτηση σου για να ανατρέψει τα δεδομένα και να με κάνει ν' αναρωτιέμαι τι άλλο θ' ακούσω, η γυναίκα!;

Λοιπόν, επί του πρακτέου τώρα, η πιπιλιά -ή και ρουφηξιά, όπως τη λένε άλλοι- είναι ουσιαστικά ένα ρουφηχτό φιλί που γίνεται συνήθως γύρω στη βάση του λαιμού και αφήνει ένα χαρακτηριστικό σημάδι στο δέρμα, σαν μελανιά, το οποίο ξεθωριάζει σιγά-σιγά με τις μέρες, αλλά είναι αλάθητος μάρτυρας ερωτικών περιπτύξεων.

Για να το πετύχεις, απλά κολλάς χαλαρά τα χείλη σου στον λαιμό του και αρχίζεις να ρουφάς δυνατά και συνεχόμενα το δέρμα του προς τα μέσα μέχρι που θα νιώσεις μια ελαφριά γεύση αίματος στο στόμα σου. Συνήθως, αμέσως μετά θα δεις απλά ένα ροζ σημάδι, αλλά όσο περνάει η ώρα το σημάδι αυτό αποκτά ένα βαθύ κόκκινο χρώμα.

Πιπιλιές μπορεί να γίνουν και σε άλλα σημεία του σώματος όπου το δέρμα είναι λεπτό και μαλακό, όπως στο στήθος, ή στο εσωτερικό των μηρών, αλλά το πιο συνηθισμένο σημείο είναι ο λαιμός ο οποίος είναι και πιο προσβάσιμος την ώρα του πάθους.

Ελπίζω να σε φώτισα! Καλή διασκέδαση!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ