Σεξ με μεγαλυτερο

03.05.2011
Ειμαι 18 χρονων και εδω και λιγες βδομαδες βγαινω με εναν 45 χρονο. Το θεμα ειναι οτι εγω δε εχω ολοκληρωσει ακομα και φοβαμαι μηπως ξενερωσει γιατι δειχνει να εχει πειρα.

Γεια σου θεια Λουκια! Αυτον τον καιρο εχω μεγαλο προβλημα. Ειμαι 18 χρονων και εδω και λιγες βδομαδες βγαινω με εναν 45 χρονο. Το θεμα ειναι οτι εγω δε εχω ολοκληρωσει ακομα και φοβαμαι μηπως ξενερωσει γιατι δειχνει να εχει πειρα. Δεν το εχω πει σε κανεναν εκτος απο την αδελφη μου η οποια μου ειπε οτι τον θελω μονο για τα λεφτα του. Σε παρακαλω αν θελεις απαντησε μου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αν το πρόβλημα σου είναι μήπως ο κύριος αυτός ξενερώσει από την απειρία σου, τότε αρκεί να σκεφτείς ότι αν ήθελε κάποια περισσότερο έμπειρη θα την έβρισκε και δεν θα πήγαινε με κάποια που θα μπορούσε άνετα να είναι και κόρη του. Αλίμονο, ολόκληρος άντρας να μην τα ξέρει αυτά...

Το ζήτημα είναι όμως, όχι τι θέλει αυτός από σένα -που είναι κι απόλυτα σαφές- αλλά τι θέλεις εσύ από αυτόν. Σαν να μου φαίνεται λοιπόν, ότι η αδελφή σου έχει δίκιο εδώ πέρα. Αλήθεια πιστεύεις ότι αξίζει να συνεχίσεις να βλέπεις αυτόν τον άντρα και να μοιραστείς μαζί του την πρώτη σου σεξουαλική εμπειρία; Τι κοινό έχετε πέρα από το κρεβάτι και πώς περιμένεις να εξελιχθεί αυτή η σχέση; Προσωπικά τουλάχιστον, δεν βλέπω και πολύ μέλλον σ' αυτή τη γνωριμία κι αν τελικά υπάρξει μέλλον, μόνο σκοτεινό θα είναι αυτό για σένα.

Ήδη και μόνο το γεγονός ότι δεν έχεις πει σε κανέναν ότι βγαίνετε, σημαίνει ότι νιώθεις άβολα για την όλη κατάσταση, οπότε φαντάσου να κάνετε και σεξ. Αν πράγματι ορέγεσαι τα λεφτά του, να ξέρεις ότι στην αρχή μπορεί να σου φαίνεται καλά, αλλά τελικά θα πληρώσεις το αντίτιμο μέχρι την τελευταία δεκάρα και όσο πλούσιος κι αν είναι εκείνος, πραγματικά δεν αξίζει να πουλάς τον εαυτό σου τόσο φτηνά. Εκτός κι αυτή είναι η τιμή σου.