Οργασμός

05.05.2011
Έχουμε ολοκληρώσει 4 φορές αλλά ακόμα δεν έχω έρθει σε οργασμό. Η αλήθεια είναι πως ορισμένες φορές τον ντρέπομαι...

Αγαπητή Θεία Λουκία, ο σύντροφος μου ήταν ο πρώτος μου. Έχουμε ολοκληρώσει 4 φορές αλλά ακόμα δεν έχω έρθει σε οργασμό. Η αλήθεια είναι πως ορισμένες φορές τον ντρέπομαι... Φυσικά στην αρχή ήταν χειρότερα αλλά ευτυχώς εκείνος με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω κάποια ταμπού μου κι έτσι είμαι λίγο πιο χαλαρή τώρα... Πώς θα καταφέρω να έρθω σε οργασμό γιατί πραγματικά το πιστεύω πως ευθύνομαι εγώ μιας και κατά την διάρκεια του σεξ περνάω τέλεια... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έλα καημένη που θέλεις να έχεις οργασμό από την τέταρτη φορά κιόλας!... "Μετά της υπομονής και του χρόνου το φύλλον της συκομωρέας μεταφράζεται εις ατλάζινον ένδυμα", όπως λέει και το γνωμικό... Με άλλα λόγια περίμενε να ξεψαρώσεις πρώτα στο κρεβάτι, να χαλαρώσεις τελείως και να μάθεις να αφήνεσαι στην απόλαυση των αισθήσεων και μετά αρχίζεις να προβληματίζεσαι για την κορύφωση.

Για την ώρα βρίσκεσαι ακόμα στο πρώτο τρίμηνο της πρώτης Δημοτικού στο σχολείο του σεξ. Συνέχισε να ασκείσαι και να είσαι συνεπής με τη μελέτη σου κι όταν φτάσεις στο γυμνάσιο, θα έρθει κι ο οργασμός χωρίς να το καταλάβεις. Μέχρι τότε όμως, σταμάτα να τον σκέφτεσαι γιατί το μόνο που πετυχαίνεις έτσι είναι να τον καθυστερείς.