Παρθενικος υμενας

16.05.2011
Με το αγόρι μου (που είναι ο πρώτος μου) έχουμε κάνει αρκετές φορές έρωτα, όμως δεν έχει βγει ποτέ αίμα και άρχισε να υποψιάζεται ότι του είπα ψέματα και δεν είμαι παρθένα.

Θεία Λουκία ελπίζω να είσαι καλά! Έχω ένα πρόβλημα. Με το αγόρι μου (που είναι ο πρώτος μου) έχουμε κάνει αρκετές φορές έρωτα, όμως δεν έχει βγει ποτέ αίμα και άρχισε να υποψιάζεται ότι του είπα ψέματα και δεν είμαι παρθένα. Τι μπορεί να συνέβη; Σε παρακαλώ, απάντησε μου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Πολλά μπορεί να έχουν συμβεί... Μπορεί να είχες γεννηθεί χωρίς παρθενικό υμένα. Μπορεί ο παρθενικός υμένας σου να είναι πολύ ελαστικός ή πολύ λεπτός και να μην έχει "σπάσει" ακόμη. Αλλά θα μπορούσε και να είχε σπάσει πριν την πρώτη σου ερωτική επαφή, από κάποια αθλητική δραστηριότητα, για παράδειγμα και να μην το είχες καταλάβει. Βλέπεις, η ρήξη του παρθενικού υμένα δεν προκαλεί πάντα αιμορραγία και πόνο, αλλά επειδή αυτό συμβαίνει στην πλειονότητα των περιπτώσεων, ο κόσμος πιστεύει λανθασμένα ότι συμβαίνει πάντα.

Σε κάθε περίπτωση, είναι εντελώς άστοχο για το αγόρι σου να υποψιάζεται ότι ψεύδεσαι. Άλλωστε, ακόμη κι αν ο παρθενικός σου υμένας είχε σπάσει σε κάποια αθλητική δραστηριότητα, ή από έντονα προκαταρκτικά, το γεγονός είναι ότι ήσουν παρθένα με την ουσία της λέξης, δηλαδή δεν είχες άλλη ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή πριν από αυτόν.

Ελπίζω η απάντηση μου να τον βοηθήσει να ξεπεράσει τη δυσπιστία του. Αν πάλι δεν τον βοηθήσει, να ξέρεις ότι ακόμη κι αν είχες βγάλει αίμα την πρώτη φορά, αργά ή γρήγορα ο ίδιος θα έβρισκε κάποια άλλη αφορμή για να αμφιβάλλει για σένα, αφού μια τόσο καχύποπτη στάση δείχνει μεγάλη προσωπική ανασφάλεια κι αυτό δεν είναι καλό προγνωστικό για μια σχέση.